Kemal sonuçtan memnun değil

Siemens Derin Dondurucu Fan Motoru Arızası

Siemens Derin Dondurucu Fan Motoru Arızası
01 Eylül 2023 14:20

Siemens derin dondurucu fan motoru arızasını yetkili servis bir türlü motoru temin edemedi. 2013 yılından beri kullandığım derin dondurucu fan motoru arızalandı için yetkili servis çağırdım. Arıza tespit edip en geç 15 günde temin edilip sorunun giderileceği yönünde dönüş yapıldı. Fakat neredeyse 1 aya yaklaşacak. Bu konu ile dönüş yapılmıyor. Her seferinde ben aramak bilgi almak zorunda kalıyorum. Bu gecikmeden kaynaklı mağdur oluyorum. Sonuçta parası ile yaptırıyorum. Özel serviste çağirabilirim. Tarafıma yansıtılacak servis ücretini kabul etmiyorum.

01 Eylül 2023 15:35 (Şikayetten 1 saat sonra)

02 Eylül 2023 18:02

Siemens tarafından aranıldım. Fakat telefonum o an için meşguldü. Bir daha aranilmadim.

09 Eylül 2023 15:57

Siemens tarafından 08.09.2023 tarihinde aranıldım. 09.09.2023 tarihinde sorunum giderildi. Teşekkür ederim.

Medine sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Sürekli Arızalanıyor, Kalıcı Çözüm Sunulmuyor

22 Eylül 2025 16:16

02 Ağustos 2023 08:30
İmdat sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 13:12
Mahmut sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2023 23:27
Siemens Derin Dondurucu Parça Tedariki Ve Garantiden Karşılanması
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 21:10

Siemens Ev Aletleri Kategorileri