03 Aralık 2024 12:34

Merhaba 2017'de aldığım Marka olarak tercih ettiğim. Siemens çamaşır makinemin deterjan alma bölümünün hemen alt kısmında kabarma ve kabarmaya bağlı döküntüler ve delik meydana geldi. Henüz yeni sayılabilecek bir üründe bu tarz bir sorun oluşması açıkçası Siemens gibi bir markada olmamalı diye düşünüyorum. Kullanılan dış saç malzemenin bu şekilde diğer aynı model cihazlar gibi olması kronik bir sorun gibi görünmektedir. Siemens ile iletişime geçme çalıştım. Mail adresi istedim. Fotoğrafları paylaşmak için ancak böyle bir uygulama olmadığını söylediler. Cihaz garantisi bitmiş görünmekte, Servis yönlendirip, ücret talep ediliyor. Daha önce 25-30 senelik Avrupa Siemens çamaşır makinesi kullanıldı ancak böyle bir sorun ile karşılaşmadık. Siemens markasını uzun yıllardır kullanıyoruz. Ürünle ilgili bunun dışında herhangi bir sorunumuz yok. Bu kronik sorun ile ilgili iletişime geçilmesini talep ve rica ediyorum.

Cihaz iQ500 Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 dev./dak.
WM12T480TR/20
E-Nr Numarası
WM12T480TR/20

03 Aralık 2024 13:17 (Şikayetten 43 dakika sonra)

04 Aralık 2024 15:23

03 Aralık 13.26 da Siemens Müşteri Hizmetleri tarafından hızlı bir dönüş yapılarak servis yönlendirmesi yapıldı. Aynı gün Saat: 15.15 de servis gelerek cihazın resimdeki kısmını incelediler. Durum ile ilgili yetkilileri bilgilendireceklerini buna istinaden tarafıma bilgi vereceklerini bildirdiler. İyi çalışmalar. Teşekkürler.

13 Aralık 2024 12:18

Merhabalar, Ürün ile ilgili tarafıma dönüş yapıldı. Ürün garantisi bittiği için, ücret talep edildi. Farklı bir şehirde aynı zamanda aldığımız (bsh ürünü Bosch çamaşır makinesi aynı buna benzer bir sorun yok.) Ürün yaşı itibariyle, Daha önce Avrupa Üretim Kullandığımız Siemens göre sorunlu bir model olduğunu anlamış oldum. Marka kaliteli olsa da bu modelde kronik sorun var gibi, makine yıkamış vs. İyi ancak dış kullanılan saç içten çürüyor gibi. Beyaz eşya tamiri ve parça satan sitelerde bu modele ait Ön Saç satılmakta. Zaman insana, deneyim öğretiyor. Farklı bir marka ürün almaya karar verdim. İlginiz alakanız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

13 Temmuz 2023 14:29

01 Mayıs 2024 16:09
Zubeyde sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 13:25

Siemens Ev Aletleri Kategorileri