Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Kapağı Kapanmıyor

18 Mayıs 2024 22:14

Garanti kapsamında olan buzdolabının depremden dolayı kapağı tam kapanmamaya başlamıştı. Siemens servisi çağırdığımızda, ayakların altına tahta koyarak çözüm ürettiler. Siemens'ten böyle bir çözüm beklemiyorduk ve bu durum bizi suçlu konumuna düşürdü. Diğer markalar deprem bölgelerinde beyaz eşyaları bire bir değişim yaparken, bizim garanti kapsamındaki dolabımıza ürettikleri çözüm ayak altına tahta koymak oldu. Gerçekten Siemens adına utanç verici bir durum. Ürünü satarken çok iyi olan bir markanın, ürünün arkasında durmaması çok saçma.

30 Mayıs 2024 15:42

3 yıl önce aldığım Siemens buzdolabı depremden dolayı bundan 6/7 ay önce kapısı vakumlamaz oldu servisi aradığımda 350 TL servis ücreti talep ederek geliriz dediler deprem bölgesinde olduğumu belirttim ücret talep etmediler geldiler ve yer terazi ölçümü yapmadan ve menteşeleri kontrol ermeden zeminde eğrilik var deyip bizden tahta parçası istediler parke parçası verdim dolabın ayakları altına koyarak sorunu giderdiler çözüm bu mu dedim evet dediler gittiler arkadaşlar sizlere önerim şu asla ve asla Siemens ürünlerini almayın ürünü satarken çok iyiler satış sonrası ürünün arkasında duran yok ben tekrar servisi aradığımda çözüm bu dediler ben bunu Siemens gibi bir markaya yakıştıramadım şimdi depremden dolayı beyaz eşya alıyorum sürekli başka markalara yöneldim

19 Mayıs 2024 12:03 (Şikayetten 13 saat sonra)

Mahmut
Mahmut
19 Mayıs 2024 12:26

İletişime geçildi su terazisi ile yer ölçümü yapılsın diye servis ücreti talep edildi menteşesi ile bir problem olabileceği söylendi bunlar ilk gelindiğinde söylenmedi şu anda çözümün dolabın ayakları altına tahta parçası koymak olduğu söylendi

Ş. Serhat sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 14:35
Siemens Buzdolabı Servis Sorunu Ve Garanti Kapsamı İhlali
Siemens Buzdolabı Servis Sorunu Ve Garanti Kapsamı İhlali
Ömer sonuçtan memnun değil

16 Mayıs 2024 14:16

21 Mayıs 2024 13:01

18 Temmuz 2024 11:15
Osman sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 10:09

Siemens Ev Aletleri Kategorileri