Zafer sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 12:50

28.04.2023 tarihinde Siemens Mall Of İstanbul mağazasından aldığımız Siemens İQ700 bulaşık makinesinde 1 yıl 3 ay içinde paslanma başladı.
Satılırken tarafımıza bu işin en üst segmenti en iyi makineyi alıyorsunuz yerli üretim değil tamamen ithal Almanya üretimi makine olduğu söylendi.
Servis geldi kontrol etti ve kullanıcı hatası olmadığını makineden kaynaklı bir hata olduğu rapor edildi. Siemens genel merkezi tarafımıza parçanın değişimini önerdi fakat bu paslanma olduğu için bizim gözle göremediğimiz iç aksamlarda da pas olma ihtimalinden dolayı değişim talep ettik. Ne yazık ki koskoca Siemens denilen marka bunun mümkün olmadığını sadece paslanan parçanın değişimi onarımı yapılacağını ilettiler.
Şimdi sorum ve sorunum şu;
1 yıl içerisinde paslanacak kadar kalitesiz ürün piyasaya nasıl sürülebilir?
Haydi istisna oldu diyelim marka nasıl olur da "Pas" olayında müşterisini korumak istemez. Bu bir çalışmayan parça değil ki değişimi olsun, farklı aksamlarda belirsiz sürede pas yaparsa bizim hakkımız yenmiş marka müşterisini mağdur etmiş oluyor. Söylenecek çok söz var fakat sadece şimdilik yazık diyorum. Tüm mecralarda bu yaşadığım mağduriyeti anlatacağım. Yeter ki herkes bilgilensin Siemens markası müşterisini nasıl mağdur bıraktığını bilsin.

28 Ağustos 2024 13:13 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Zafer
Zafer
28 Ağustos 2024 13:25

Siemens iletişime geçti fakat hâlâ ısrarla ürün onarımını öneriyorlar. Kesinlikle onarımı kabul etmiyorum. Bu herhangi parça değişimi onarımı değil. Paslanma söz konusu. Yazımda ifade ettiğim gibi görünmeyen iç aksamlarda paslanmalar yüksek olası. Evet en iyisi olsun en kalitelisi olsun derken yaşadığımız mağduriyet ortada. Ayıplı paslanan ürünü müşteriye sunuyor onarım öneriyorlar. Herkesin bunu dikkate alması Siemens markası alırken 2 kez düşünmesini ifade ediyorum. - Ben ürünün paslanmasını ilerlemesini elimde 30-40 bin liralık makinenin nasıl paslanıp çürüdüğünü aşama aşama buraya ve tüm sosyal medya platformlarına fotoğraflarıyla birlikte yükleyeceğim.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Siemens Bulaşık Makinesinde Elektrik Arızası Ve Ücretli Servis Sorunu

30 Ağustos 2025 12:46
Zeynep sonuçtan memnun

17 Eylül 2024 16:12
"Ürünümün sadece üst kapağını değiştirdiler. Teşekkürler..."
Siemens İq300 Bulaşık Makinesi Kusurlu Ürün Gönderimi
Siemens İq300 Bulaşık Makinesi Kusurlu Ürün Gönderimi
Nadir sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 20:18
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 12:02

Siemens Ev Aletleri Kategorileri