Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Arızalanan, Değişim Yapılıp Çözülemeyen Ankastre Fırın Sorunu

04 Ağustos 2024 01:51

Mayıs ayında Siemens'ten ankastre set aldık. Fırını arızalı çıktı. Yeniden aynı fırını hb234feh2t kodlu aldık. Ancak bu fırın da yine sürekli e05-32 hatasını veriyor, kendi kendine alarma geçiyor. Servis geldiğinde akım dalgalanması olduğunu söyledi ancak akımı ölçerken aynı prize su ısıtıcı ve tost makinesi de takarak fotoğrafını çekti. O kadar ısıtıcı ürün takılırsa akım tabii ki düşüyor. Biz fırını tek çalıştırdığımızda da aynı hataları alıyoruz ama. Lütfen bu fırınla ilgili artık bir işlem yapılsın. Ben Siemens'te fırınla ilgili sorun yaşamaktan çok sıkıldım.

15 Ağustos 2024 20:18

Siemens sıfır, hiç kullanmadığım arıza yüzünden servisine gidip çizik içerisinde, üstü açık pikapta dönen ankastre fırınıma hala dönüş yapmadı. Günler geçti bu kadar ilgisiz bir firma daha görmedim. Artık günlerdir 4446688de yetkililere iletiyorum diyen kişiler durumu ilettiyse sorun çözülebilir mi

12 Ağustos 2024 19:18

HB234FEH2T kodlu 2. Kez aldığımız fırını atölyede denemek üzere ekip götürmüştü. Sorunun hala voltaj dalgalanmasına bağlı olduğu söylenerek saçma bir raporla fırınımızı geri getirdiler. Oysa ki bu fırın atölyeye gitmeden elektrikçi ve Gediz elektrik dağıtım a. Ş tarafından ev kontrol edilip böyle bir durum olmadığı anlaşılmıştı. Sorun keşke sadece bu olsa bugün teknik ekip fırını evimize getirdi üstü açık bir pikap ve hiçbir koruma ambalajı olmayarak geldi üstelik fırının üst sac kısmında yamulma ve çizilmeler mevcut biz fırını bu şekilde kabul etmedik geri gönderdik. Yetkililer artık bu durumu çözsün lütfen. Mal sahibine gelince hata çok kolay bulunuyor kendilerince olan hata! Ama bize gelen elektronik ürün gayet üstü açık hiçbir koruma tutma olmadan geliyor.

12 Ağustos 2024 12:47

Siemens ana merkezi bizi arayarak tekrardan aynı ürünü aldığımız için riski göze aldığımızı söyleyerek bize ne para iadesi ne ürün değişimi yapamayacaklarını söyledi. Böyle bir şey olabilir mi neden diye sorduğumuzda bazı evler dijital saatli fırınları akımdan kaynaklı kaldırmıyor dediler. Ancak aynı firmanın teknik ekibi yaşamış olduğumuz yerin elektrik firması Gediz Elektrikle bile gelip voltajın gayet yeterli olduğunu görmüştü. Ve biz de daire içi elektriği ustaya tam 4 kez kontrol ettirdik. Bana neden olmadığına dair belgeli açıklama bile yapamıyorlar. Sadece mağdur ediyorlar. Ürün arkasında durmayan bir firmaymış Siemens öğrenmiş oldum. Eğer durum çözülemezse belgelerle birlikte davacı olacağım.

12 Ağustos 2024 10:17

Mayıs ayında Siemens'ten ankastre set aldık. Fırını arızalı çıktı. Yeniden aynı fırını hb234feh2t kodlu aldık. Ancak bu fırın da yine sürekli e05-32 hatasını veriyor, kendi kendine alarma geçiyor. Servis geldiğinde akım dalgalanması olduğunu söyledi ancak akımı ölçerken aynı prize su ısıtıcı ve tost makinesi de takarak fotoğrafını çekti. O kadar ısıtıcı ürün takılırsa akım tabii ki düşüyor. Biz fırını tek çalıştırdığımızda da aynı hataları alıyoruz ama. Ekip geldi atölyede denemek için aldı orada hata vermediğini söyledi. Ve bunun üzerine 4446688 beni arayarak 2. Kez aynı urunu aldığımız için ne değişim ne iade yapabileceğini söylüyor. Marka olarak çözümler çok kötü müşteriyi mağdur etmekten başka hiçbir şey yapmıyorsunuz. Çözüm üretilmediği takdirde dava yoluna gideceğim. Yeter artık

04 Ağustos 2024 14:56 (Şikayetten 13 saat sonra)

Kübra
14 Ağustos 2024 17:58

Fırınımızı çizik olduğu için geri gönderdiğimiz 3. Gün ve hala Siemens bize bir dönüş yapmadı. Acil çözüm ve dönüş bekliyorum.

Seyma sonuçtan çok memnun

Seyma
27 Mart 2024 19:10
"👍. Teşekkürler..."
Seyran sonuçtan hiç memnun değil

Seyran
17 Mayıs 2024 21:34