Zehra sonuçtan memnun değil

Side Star Elegance Oteli Hakkında Şikayet

27 Temmuz 2023 15:07

Side Star Elegance isimli otelde daha önce kalıp memnun kaldığımız için bu yıl ailemizle birlikte gelmeye karar verdik. Otel genel olarak konumu, denizi ve olanakları bakımından iyi olmasına rağmen daha önce yaşamadığımız bir çok problemle karşılaştık. Birincisi daha önce yorumlarda da bahsedildiği gibi otel çalışanları tarafından yabancı turistlere ilgi yoğundu, biz bir şey istediğimizde ilgisiz bir şekilde davranma eğilimindeydiler. İkinci problemi oda kartı konusunda yaşadık, 2 gün içerisinde 5 defa kapıda kaldık, kart kapıyı açmadı, değiştirilmesine rağmen bu problem devam etti ve biz mağduriyetimizi dile getirdiğimizde görevliler tarafından kartı telefon yanına koymuş olabileceğimiz gibi bana göre absürt bir yanıt aldık, sonuç olarak problem düzeltildi ancak bu konuda herhangi bir özür dilenmedi. Üçüncü problem ise sabahtan denize girmek için 2 şezlonga eşyamızı bıraktık, bir ara yemek için sahilden ayrılınca döndüğümüzde yerimizde bir turistin uzandığını eşyalarımızı da kenara koyduğunu gördük, ısrarla daha önce geldiğimizi söylesek de şezlongun kendisine ait olduğunu iddia etti. Bu sırada bir topumuz da kaybolmuştu. Bunu görevlilere ilettiğimizde başka bir şezlonga geçebileceğimiz önerildi. Yani sonuç olarak Türkiye'den gelen misafirler olarak bir çok olumlu özelliği olmasına rağmen bu oteli bir daha tercih etmememiz gerektiğini anlamış olduk.

Side Star Hotels Hayal Kırıklığı Ve Hijyen Sorunları

01 Ağustos 2024 17:50

Sueno Hotels Odadan Eşya Çalınması

05 Mayıs 2024 21:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 13:23

İlgisiz Personel Ve Yetersiz Hizmet Konaklamamızı Olumsuz Etkiledi

30 Ağustos 2025 21:31
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 11:23