Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
17 Aralık 2024 18:01

Ürünlerimi satışa çıkardığım Shopier, DHA önce aynı ürünü satmama rağmen ikinci siparişimde ürünümü satıp ücretini bana ödemedi. Gerekçe ise yasaklı ürün olabilmesi? Photoshop fırça eklentisi yasaklı ürün mü oluyor? Tüm belgeleri zaten satış yaparken yüklemiş olmama rağmen tekrar yükleyip yolladım size. Şimdi eğer öyleyse daha önceki siparişimde neredeydiniz? Güvenlik sebebiyle hesabı askıya aldılar, yetmezmiş gibi ücreti ödemiyorlar. Haftalardır bir sürü belge, evrak istediler, hepsini yolladım, 2 kez hem de, ama bana yasaklı ürün diye geri dönüş yapıyorlar, ne alaka. Bir de diyorlar ki şikayet gelmezse 60 gün sonra ücret belki hesabınıza yatar, o da kesin değil, yani 60 gün boyunca parayı havuzda mı bekletecekler :) Böyle yapacaklarını bilemezdim çünkü ilk siparişim de aynı üründü ve hiçbir sorun yoktu :) Aynı ürün :) Elden satar alırdım paramı, komisyonda benim cebimde kalırdı. Shopier dükkan açıp satış yapmak, dükkanı büyütmek için en son yer bile olamaz. Anında paranıza konuyorlar, ödememek için her şeyi yapıyorlar. Alıcıyla iletişime geçtim, onun da ekranını attım. Saçma sapan bir bahaneyle dükkan askıya alıp paranıza konuyorlar, ürününüzü satıp paranızı ödemiyorlar. Dijital ürün yahu bu, kargolama şekli hakkında bilgi ve ekran istediler, ben eklemişim yani ürünü senin orada yüklemem için açtığın alana dosyayı? Daha onlar bile ne yapacaklarını bilmiyor. Şikayetçiyim. Sattığım ürünümün ücretini ödeyin ya da alıcıyla iletişime geçip alıp kullandığı ürünü iade etsin, zamanında geriye alsın, hiç alıp kullanmamış gibi :) Mağduriyetimi giderin, kaç hafta oldu.

Yıldız
06 Kasım 2024 11:07
Shopier'de Ödeme Sorunları Ve Hesap Askıya Alınması

Shopier Haksız Hesap Kapatılması Ve Kazancın Bloke Edilmesi Nedeniyle Mağduriyet

03 Temmuz 2025 14:18

Asrın
12 Temmuz 2023 13:20
Dilşad sonuçtan hiç memnun değil

Shopier'de Haksız Blokaj Ve Tahsilat Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

Dilşad
10 Temmuz 2025 12:38
shopierde-haksiz-blokaj-ve-tahsilat-sorunu-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
shopierde-haksiz-blokaj-ve-tahsilat-sorunu-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
26 Aralık 2024 16:49