Esma sonuçtan çok memnun

Shell Yanlış Anlaşılma Sonucu Fazla Yakıt Doldurma

Esma
03 Haziran 2024 12:11

Shell Pompacı Sorunu
Ankara/Yenimahalle OSTİM İlk Yerleşim Mahallesinde bulunan benzin istasyonunuzdan 03.06.2024 tarihinde saat 11:08 civarında altı numaralı pompa istasyonundan, K***** isimli pompacınızdan şirket aracım için benzin aldım. Pompacıya iki defa 300 TL tutarında benzin vermesini söylememe rağmen, pompacınız K***** müşteri olarak beni duymazlıktan gelip depoyu fullemiştir. Kendisine karşı çıktığımda da benim ona asla böyle bir şey söylemediğimi iddia etmiştir. Mağduriyetimin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını istiyorum. Shell Yönetimi.

03 Haziran 2024 15:22 (Şikayetten 3 saat sonra)
Esma
03 Temmuz 2024 10:33

Yanlış anlaşılma olmadı bir insanın söylenileni yanlış anlaması için bir kere söylenmesi gerekir ama ben çalışanınıza 3 defa belirttim, çalışanınızın amacı farklı bence, ayrıca belirtmiş olduğunuz kanallar üzerinden de size mail attım, ulaşmaya çalıştım fakat dönüş yapmadınız. Bence siz eğer kendiniz kalifiye ve eğitimli eleman alamıyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir çok firma olduğu ve onlarla yapın, çünkü belli ki sorunu çözmek yerine üstünü kapatmayı tercih eden bir firma olarak görünüyorsunuz. İyi çalışmalar.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Personel İlgisizliği Ve Saygısız Davranışlar Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

22 Eylül 10:44

Serhat
24 Haziran 2023 13:58
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Ağustos 2024 23:34
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
24 Ağustos 2023 08:19