Shell Club Kart Kampanyası Sorunu!

Burak
14 Haziran 2023 12:26

700441043****518 Shell Club kart numaralı müşterisiyim. Dün yakıtımı aldım. 1115 TL'lik. Dediler ki boş kampanyası var katılacaksınız. Yakıt fişinizden bakarsınız. Aldım fişi, Eve geldim. Ne kampanya kodu var ne de başka bir şey. Dünden beri sayısın canlı destek görüşmemize rağmen kimse sorunun çözmedi. Shell'in hizmet kalitesi budur. Çağrı Merkezi deseniz canlı kimseye ulaşamıyorsunuz. Bir Allah'ın kulu da bu adamın bir sorunu var deyip iletişime geçmiyor. Şikayetvar'da binlerce şikayetin olmasının sebebi buymuş. Gerçekten çok kötü bir müşteri iletişim politikası var. Yazıklar olsun. Beni kampanyaya dahil edip üstüne el koymak nedir ya! Hakkımı helal etmiyorum. Sana yazıklar olsun Shell. Cilalı reklamları bırak da 100 yıllık firmalara yaraşır bir hizmet ver.

15 Haziran 2023 10:23 (Şikayetten 21 saat sonra)

07 Temmuz 2023 08:48
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
02 Temmuz 2023 19:15
İlker sonuçtan çok memnun

Shell Club Kampanyasında Kod Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

İlker
24 Temmuz 2025 12:57
"Shell genel merkezden bir hanımefendi tarafından arandım. Yaşadığım sorunla ilgili konuya hakim bir şekilde anlatım yapıldı. Sorun çözüme ivedilikle ulaştırıldı. Bu sorunla ilgili her şeyden önce benim için önemli olan üsluptu. Görüşme sağlayan hanımefendiye teşekkür ederim."
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
06 Ocak 2025 08:57
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
27 Haziran 2023 15:40