Unkapanı SGK Yetim Aylığımı Bağlamıyor!

Elif
27 Ağustos 2024 03:58

Yetim aylığımın tarafıma bağlanması için 2 ay önce başvuruda bulundum. Fakat hiçbir şekilde işlem yapılmıyor açıklama da yapılmıyor. Bu her yıl bu şekilde devam ediyor. Daha ne kadar bekleyeceğiz? Bir dosyayı işleme koymak ve onu çözüme kavuşturmak böyle bir teknoloji çağımda ne kadar uzun sürebilir? Aylığı keserken 1 gün bile kaybetmeyen SGK nedense maaş bağlamada erteleyebildiği kadar erteliyor. İnsanları bu şekilde mağdur ediyorsunuz. CİMER kurumuna da defalarca şikayet oluşturdum. Aylığımın tarafıma bağlanmasını ivedilikle talep ediyorum.

profile profile profile

Sezen

2 ay 22 gün oldu. Benim bagkur. Arkadaşım emekli sandığından başvurmuştu 30-40 gün içinde bağlandı. Benim 82 gün oldu

Elifnur

İnan benimde 2 aydan fazla bir süre oldu dosya hala işlemde deyip oyalıyorlar binlerce insan var mağdur olan arıyorum çoğu zaman telefona bile bakılmıyor hizmet çok kötü hakketiğimiz maaşı alamıyoruz sanki sadaka istiyoruz geçen yıl arkadaşım başvuru yaptı 1 ay beklemeden maaşı yattı aynı durumdayız fakat o maaşını kesintisiz alıyor ama benim yatmıyor umarım geriye dönük birikenleride alabiliriz sonuçta 2 aydan fazla süre oldu ve kime desem geriye dönük biriken paranı alırsın diyorlar

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Dul Ve Yetim Aylığı
3 Takipçi
Yetim Aylığı Kesintisi
2 Takipçi

SGK Yetim Aylığı Bağlanmıyor.

Yasemin
25 Ağustos 2024 12:29