SGK Gece Yarısı GSS Prim Borcu Mesajı Atıyor Hastaneye Hiç Gitmeden

Gürcan
10 Eylül 2024 02:02

Merhaba, 09.09.2024 tarihinde bana SGK prim borcumun olduğu ve ödemem gerektiğini, aksi takdirde yasal işlem başlatılacağına dair bir mesaj geldi. Sanırım bu mesaj birçok kişiye aynı gün bir darbe gibi indirildi. Bu borç 2012 yıllarından beridir yazılmaya başlanmış. Bu kadarı da olmaz. Yuh size! Ben nasıl ödeyeceğim, söyler misiniz? Adaletsizler! Bu sorunu derhal çözün. Asıl yasal işlemi ben başlatacağım. Yazıklar olsun. Bir de gecenin 00:30 unda mesaj gönderiyorlar mesajı Avukatıma gönderdim ve şikayetçi olacağım

profile profile profile

Engin

Banada geldi erkekse gelsin atsın içeri yasal işlemle. O zengin dalton kardeşlerin borcunu vergisini silsin ama vatandaşa gelince yasal işlem başlatacakmış bu göz korkutmalara gelip de gidip ödemeyin. Benim rızam dışında beni GSS ye tabi tutan bir sisteme zırnık ödemem.

Mete

Bu borç ödense bile işsiz kaldığında 600 TL her ay yansıtıyorlar hastaneye her ay gidiyormuz hayır nasıl saçma sapan bir uygulama dünyanın hiçbir yerinde duymadım böyle bir sistem kimseyi zorla GSS ye geçiremezsin parası olan gider zaten hastaneye muayenesini olur

Furkan

Gece yarısı mesaj attılar diye mi şikayet edeceksiniz yoksa zenginlerin borcu affedilirken bizim ki neden affedilmedi diye mi 😂

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi