Furkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 15:12

Forum / Trabzon Puma mağazasından aldığım ayakkabı 10 günlük kullanım sonucu dikişinden patladı ve patlayan kısım ayakkabının darbe alması imkansız bir yer. Bu durumu Puma'ya bildirdim ve incelemek için Trabzon'da Sezda Giyime yollandı Ürünüm 1 ay sonra geldi ve olumsuz sonuçlandı. Bu durumu Puma'ya bildirdim ve çalışanlar ise Tüketici Hakları'na başvurun, Puma sezda giyim ile iş yapıyor ve artık eskisi gibi ilgilenmiyor, resmi desteği vermiyor denildi. Bu cevaba karşılık, neden Sezda Giyim adlı firmaya yolladınız ve 1 ayımı boşa harcamama vesile oldunuz dedim. Buna rağmen mağduriyetim için ilgilenmediler. Fotoğraflarda gözüktüğü üzere dikişi patlayan kısım ayakkabının üst kısmında ve kirli bile değil. 10 günde bu hale geliyorsa demek ki ayıplı mal satıyor bu firma. Mağduriyetimin en kısa zamanda çözülmesini istiyorum.

18 Eylül 2024 15:52

18 Eylül 2024 15:51

Geri dönüş yapılmadı ilgili davranılmıyor

11 Ağustos 2023 18:03
Sezda Giyim Farklı Firmaların Ayakkabılarını Satan Garantisini Kabul Etmeyen Firma
Açelya sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 17:19

02 Kasım 2023 15:18
Cem sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 00:48
Trabzon Forum Sezda Giyim (Puma) Çakma Şikayet İ
Enes sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 18:53
Sezda Giyim Puma Graviton Black Ürün Kodu : 38073801