Sevim Alan Güzellik Merkezi Kastamonu Şubesi Sıkıntılı!

23 Eylül 2024 13:31

Ben Kastamonu şubenizde 5 Ağustos tarihinde ozon yapıldı. Cildimde yanaklarımda bulunan güneş lekeleri için diva protokolüne başlandı. Ozonda sıkıntı olmadı. Ama sonraki 12 Ağustos tarihinde diva protokolü yapıldı. Yüzümde çok yanma oldu, yüzümün sağ yanak tarafı hem morardı ve hem de çizgi şeklinde bıçak gibi çizilmiş gibi oldu. Ben bunun için şubenize gittim. Güneş kremi sürmemi ve bepantol sürmemi söylediler. Neyse soyulmadan sonra orada iz kaldı. Ben bunun için tekrar 14/09/2024 tarihinde Kastamonu şubenize gittim. Diğer 2 diva hakkım var ama böyle iz kalırsa yaptırmayı düşünmüyorum. Diğer yanağımda sıkıntı olmadı ama sağ yanağımda bıçak kesilmiş gibi iz kaldı. Dedim. Orada çalışan a*** isimli kişi önceki fotolarıma baktı ve uzun boylu ismini bilmediğim gayet güler yüzlü bir bayan daha vardı. A**** isimli şahıs 2 kez yüzünüzde önceden iz varmış dedi. Bende yoktu dedim. Fotoğraflarımdan da bellidir. Dedim ve bunu ısrarla söyledi. Yastıktan olabilir dendi. Ama diğer yanağımda yok, yastıktan olsa diğer yanağımda da olurdu dedim. Ben oraya kimseyi suçlamak için gitmedim, yaptırmaya devam edeceğim ama böyle iz kalırsa korkuyorum, bir de gitmez mi bu iz diye söylemde bulundum. Çare aramak için gittim. Geçmiş tarihi Instagram fotolarım, protokole başlarken çalışanınızın çektiği fotolarda yapılmadan önceki fotolarım mevcuttur. Ayrıca telefonumda da önceki fotolarım mevcut. Kastamonu şubenizdeki a**** isimli kişiden kesinlikle şikayetçiyim. Bana bu konuda ve yüzümdeki iz konusunda bana lütfen yardımcı olmanızı istiyorum, gerekirse benimle iletişime geçildiğinde yüzümün tüm hatlarını, önceki ve sonraki hallerimi, ayrıca şubenize girişimdeki yüzüme de kamera kayıtları ile bakabilirsiniz. Çalışanlarınızın daha dikkatli ve daha özverili, karşıdaki insanı rencide etmeyecek şekilde, karşıdaki insanı yalan söylüyormuş gibi ithamlarda bulunulması hoş değildir. Bu konuda kesinlikle bana geri dönüş yapılmasını, ayrıca çalışanınız a**** isimli kişinin uyarılmasını ve yüzümdeki lekenin gitmesini istiyorum. Sevim Alan Kastamonu şubesi sıkıntı yaşadığım yer.

Begüm sonuçtan memnun değil

Yanlış Lazer Uygulaması Ve İlgisiz Hizmet

Begüm
13 Şubat 21:41
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
06 Ağustos 2024 00:06

Beste
29 Ağustos 2024 13:36
Aden Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi Aden Beauty Lazer Yanığı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
09 Kasım 2024 22:49
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
14 Nisan 2024 00:02