29 Ağustos 2024 13:36

Aden Beauty Etlik şubesinde lazere gidiyorum. Ekim ayında lazer sonrası kolumda çizgi çizgi cihaz izi oluştu. Bunu bildirdiğimde hatalarını kabul edip 'Ancak bronzlaşırsanız geçer' dediler ve 6-7 ay yazın gelmesini bekledim. Sonrasında tekrar başlandı koluma atış yapılmaya ve bugün, 29.08.2024 tarihinde işlem sırasında canım çok yandı. Bunu söyledim, sonrasında dereceyi düşürdü. Gayet rahat bir tavırla 'Bir şey yok, merak etme, bana güven' dedi. Diğer bölgelerime yaparken bile kolum cayır cayır yanıyordu. Sonrasında krem sürdüler, buz koydular ve 'Evet, yandı ya' dendi. Bu sırada oranın sorumlusuna olayı söyledim ancak kahve sigara keyfini asla bozmadı. Ben uzun süre oturunca yanıma geldi ve 'Konuşabilir miyiz?' dedim. Sonrasında 'Sorun sizin kolunuzda' gibi saçma bir söylemde bulundu. Burada sorun tamamen işlemi yapan personelin profesyonel olmamasından kaynaklı ve ben askılı bile giyemiyorum. Şu an hayat kalitemi sıfıra indirdiler, asla gidilecek bir yer değil. Çıkar çıkmaz doktora gittim ve birçok ilaç, merhem kullanmak zorundayım. Şu an bunun karşılığında bir özür bile dilenmedi ve hata bile kabul edilmedi.

Eliff

İzleriniz geçti mi

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
07 Ekim 2023 14:07
Aden Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi Yüz Ve Kol Lazer Epilasyon
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
26 Mart 2024 23:20