Sevgi İletişim (Pendik) İPhone 6s Plus Tamir Sorunu!

14 Mayıs 2023 18:11

İPhone 6s Plus telefonumu şarj almaması sebebiyle Pendik sevgi iletişim'e götürdüm. Telefonumu tamirden almamın akabinde kameramda titremeye problemi olmaya başladı. 2. Bir telefonum olduğu ve şehir dışında olduğum için önemsemedim ve tekrar geri götürmedim. İstanbul'a gittiğim bir gün uğrayıp durumu anlattım fakat uzun bir süre geçtiği için kendi hatalarından kaynaklı olabileceğini kabul etmediler. Para vererek kamerasının aynı yere yaptırdım. İlk tamir sonrası yaşadığım sonuç dolayısıyla bu sefer dükkandan çıkmadan kamerayı kontrol etme ihtiyacı duydum. Yeni bir kamera takıldığını söylemelerine karşın görüntü bulanıktı, tekrar tamir edildikten sonra telefonu aldım. Aldığım hafta telefonum bu sefer de açılmamaya başladı ve zaman geçmeden geri götürdüm. Her tadilat sonrası bir problem yaşamak normal olmasa gerekti. Aynı yere ilave bir ücret alınmayacağını düşünerek görürdüm fakat alınacağını ilettiler. Bu her tamir sonrası yaşadığım durum normal geldi çalışanı ya da yaptıklarını sorgulama ihtiyacı bile duyulmadı ne yazık ki. Kısa bir zamanım olması ve sorunuma bakılmasını talep etmem bile büyütüldü. Oysa aylardır gelip, zaman ayırıp, sonuçta para vermeme rağmen bozuk bir telefonla karşı karşıya bırakılmıştım. Bu iş yerini tercih ederken herkesin tedbirli olması gerektiğini, işinin ehli olmayan kişilerle muhatap olunup yapılan işin arkasında durulmayıp üst üste yaşanan benzer problemler sonrası iç yapısını sorgulamayan bir yöneticiyle karşılaşılacağını belirtmek isterim.

Hasan
Hasan

İstanbul Pendik ilçesinin işini ahlakıyla tertemiz yapan sevgi iletişim çalışanlarına selamlar olsun gönül rahatlığıyla telefonunuzu teslim edebilirsiniz defalarca alışveriş yaptığım her seferinde güler yüzle karşılaştığım aile ortamı hissettikleri için kendilerine teşekkür ederim. Not: bedavaya işçilik yaptırmak isteyenler için doğru adres olmadığını önemle belirtebilirim

Turgay
Turgay

Kardeşim sen Kadir abimizi zaten senin gibi insanların tanımasına da gerek yok. Bir sorun varsa kendi tarafından zaten çözerler. Ama sen olayın üzerinden ne kadar zaman geçmiş adamı karalamaya çalışıyorsun utanmıyor musun 3 kuruş için masum insanları kirletmeye adamlar senin Parana mı kaldı lütfen en azından Allah için emek veren insanları karalamyi bırakın

Kadir

Bizler herkesin her türlü problemi ile ilgileniyoruz fakat sizin yapınızda ki insanlar bizim için kayıp değil kazançtır. Laftan anlamayan müşteri istemiyoruz. 3 kuruş para verip 1,5 yıl sonra çıkıp telefonun her türlü arızasını bize yaptırmaya çalışan ve karşısındakini tabiri caiz ise saf sanan, yol yordam bilmez sanan müşteri istemiyoruz. Kısacası telefonun soketini yaptırıp 1,5 yıl sonra kameram bozuldu bir el atın diyen müşteri istemiyoruz.

Kadir

Sevgi iletişim 10 şube ile 23 yıldır bulunduğu her ilde parmakla gösterilen bir firmadır. 1,5 yıl önce herhangi bir arızadan mütevellit yaptırdığınız bir arıza var. Yıllar sonra çıkıp geliyor ve kameranın titrediğini söylüyorsunuz. Hepimiz internet kullanıyoruz. Bu problem kronik bir problemdir velev ki öyle değil 1,5 yıl sonra gidip de yıllar önce bu cihazı sizde yaptırdım ama kamerası çalışmıyor derseniz kusura bakmayın size gülerler. İşinin ehli konusuna gelince bir çok ustanın bildiğini unutmuş kişileriz sizin söylemenizle bizden bir şey eksilmez. Eminim bunu bulunduğumuz ilde söyleseniz kimse sizi dikkate almaz. Siz istiyorsunuz ki bir kere para verip bir iş yaptıralım 3 yıl sonra telefona bir şey olursa gene götürelim yapsınlar. Öyle bir dünya yok kusura bakmayın.

Batın sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 09:24

Türkmen İletişim (Bergama) Şikayeti

07 Mayıs 2025 19:46
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 15:58