Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Seven For Life Thermal Hotel Seven For Life Otel Şikayet

17 Ağustos 2023 01:01

Seven for life otele 7 Ağustos 11 Ağustos tarihleri arasında rezervasyon yaptık. 7sinde otele girdik oda hijyen koşullarına uygun değildi. Aynı gün içerisinde restorana indiğimizde yemeklerinde hijyen olmadığını fark ettik, oda temizliği istedik ama odayı sadece toplamakla yetindiler nevresim değişimi banyo ve yer temizliği yapılmamıştı, teras kattaki cafeye gittiğimizde garsonun bize yaklaşımını sevmedim eşime bir bardak içecek ikram etti ve beğenirseniz bir tane daha yapacağım diyerek bana bir ikramda bulunmadı. Eşim havuz suyu veya yemeklerden mikrop kaptı. (Ki biz orada konakladığımız sürece havuz temizliği yapılmadı ve su aşırı pisti ) eşim rahatsızlanınca oteldeki son günü kullanamadık ve otelden erken çıkış yapmak zorunda kaldık. Bunun karşılığı olarak ve onca sıkıntı olumsuzluk yaşamamıza rağmen ücret iadesi yapılamayacağı istediğimiz bir zamanda 1 gün ücretsiz konaklama yapabilirsiniz dendi ve biz oraya Kocaeli'nde gittik 550 km yol kat ettik bu yaklaşım hiç hoş değil otel yetkilisi hiç kimse bizim durumumuzu sormadı ( çalışanlar 1 2 kisi hariç) sıkıntımız bundan ibaret buradan Şunu da belirteyim yorumlara ve fotoğraflara bakmayın yaşadıklarımı anlattım bunların genelini sildiler.

Buse
Buse

Bir canlıyı öldüren, kediyi bir poşete koyup ölüme terkeden ve buna sessiz kalan insanların işlettiği bir yer. Kalbiniz ve vicdaniniz rahat ederse gidin kalın

19 Ağustos 2025 19:44
seven-for-life-thermal-hotelde-temizlik-ve-hizmet-sorunlari-3.jpg
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

Seven For Life Thermal Hotel Hijyen Sorunları Nedeniyle Erken Ayrıldığım Otelde Fazla Ücret Alındı

20 Haziran 2025 18:26
Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Seven For Life Thermal Hotel Yanlış Bilgi Verildi Ve Saygısızlık Yapıldı!

28 Ocak 22:25