Setur ile Yaşadığım Rezervasyon İptal Sorunu

02 Ekim 2024 14:09

Ben 10-15 Kasım arası ailemle Kıbrıs tatili için Setur'dan otel ve uçak bileti için ödeme yaptım.
Setur firması Koç grubuna ait olduğu için güvendim.
Ödeme yaptığımda iptal söz konusu olduğu zaman yardımcı olacaklarını söylediler.
Ancak gidememe durumumuz söz konusu oldu. Rezervasyonu iptal etmek istediğimde, uçak bileti için 18 bin TL ödediğim halde ve daha tatile 40 gün olmasına rağmen biletimi açığa almadılar. İptal etmek istediğimde sadece 6 bin TL'sini geri verebileceklerini ifade ettiler. Bu nasıl bir talan düzenidir anlamadım. Uçak firmasını aradığımda iptal durumunda 9 bin TL iade veya açığa alma talebimi de acentadan yapabileceğimi söylediler ama Setur firması bu talebime olumlu cevap vermiyor. Ben bunu yapan Setur firmasını kınıyor ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtiyorum.

04 Ekim 2024 22:16

Setur firması vasıtasıyla 18 bin tl verip uçak bileti aldım. Uçuşa 45 gün varken iptal etmek için başvurduğumda paranın sadece 6 bin tl sini verileceği söylendi. Bu kesintinin nedenini gösteren belge istediğim de şirket politikaları gereği! Belge vermeyeceklerini söylediler. Gasp ve hırsızlığın adı şirket politikası olmuş. Yazıklar olsun size verdiğim paralar haram olsun. Yaptığınız şeyin hırsızlıktan bir farkı var mı Koç gurubu bir firma diye bilet aldım ama maalesef hakkımı gasp ettiler ve bu konuda bir yazılı belge Nil'e veremiyor lar

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Setur İle Yaşanan Rezervasyon İptali Ve İade Sorunları

01 Mart 2025 12:37
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Setur'dan Aldığım Tatil Paketinde Fiyat Düşüşü Ve Yetersiz İade

21 Mayıs 2025 20:07
Setur'dan Aldığım Tatil Paketinde Fiyat Düşüşü Ve Yetersiz İade

Setur Rezervasyonunda Ödeme Sorunu Ve Kupon Kullanımında Mağduriyet

19 Haziran 2025 16:49

05 Mart 2025 11:28
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Aktarma Ve İptal Cezalarıyla Mağduriyet

06 Aralık 2024 22:12