Setcom Setkom Uydu Arızası

Eşref
06 Aralık 2023 21:19

Karavanda setkom marka TV uydusu kullanıyorum. Alırken araç üstünde garantili olarak mevcuttu. TV yi her açtığımda zor bulmak dışında ararken kazıma sesi mevcut araç içinde durulmuyor servis geldi araç başında yardımcı oldu bir parça değişti. Bundan sonra TV yi 3 kere açtım 4. De kazıma sesi aynen devam etmekte ilgili servisi bana verilen numaradan 2 kere aramama yazmama rağmen dönüş alınmadı. Ancak sanırım vip ve karavan tarzı araçlar da TV adına aynı şikayeti 2 kere yapması muhatap bulunmaması markayı tercih için düşünülerek alınması gerektiği kanısındayım. 3. Tekrarında iade ve değişim adına gerekli başvuruları yapacağım.

profile profile

Setcom

Merhabalar setcom ana servis 0530 788 38 90 bülent bey arayın yardımcı olalım iyi günlerdileriz

Haci

Bir sene dir bir yer bulamadım ulaşacak kazıma sesi var içeride durulmuyor kanalıda bulmuyor bu şehirler arası otobüstekiler nasıl kullanıyor anlamadım yetkili birini bulsak yoksa tüketici hattına şikayet edip paramı geri versinler bu ne ya

Bu şekilde sorunu olan arkadaşlar nasıl çözdünüz

Ender

Bende de aynı ses var. Yaklaşık 1 aydan bu yana uydum devre dışı. Switch arızası deniliyor ama bu parça hakkında servis ile tam bir mutabakat sağlayamadık. Parçayı bulsam ben kendim değiştireceğim ama parçayı nereden tedarik edeceğim konusunda bilgim yok maalesef.

İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
08 Kasım 2023 00:34
Setcom Uydu Sistemleri Sorunları
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Karavan Uydu Sürekli Sinyal Sorunu Yaşıyor, Teknik Destek Sağlanmıyor

14 Ekim 22:24
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Uydu Cihazında Şifre Ve Yazılım Güncelleme Sorunu

27 Şubat 18:10