İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
08 Kasım 2023 00:34

Setcom uydu sistemleri; karavanımda araç uydusu var, yaz boyu hep sorunluydu, ne doğru dürüst çalıştırabildim ne de ilgilenecek bir servisini bir ustasını bulabildim, zar zor sonunda İstanbul'da bir merkezine ulaştım. Telefonla bir iki ilgilenmeye çalıştılar. Sonrasında sorun devam edince beni Antalya'da servisleri olduğunu söyledikleri aksoy elektroniğe yönlendirdiler. Cihazı götürdüm Antalya'da aksoy elektroniğe; söktüler, baktılar, içinde kart değişecek dünya para, neyse tamam değiştirin, kartı değiştirdik, tabi o anda anlamadım da parayı almadan kartı takamayacaklarını söylediler, bıkmışım arızasından verdik. Takın dedik. Çalıştı mı çalıştı, sorun var mı yok görünüyor, iyi... Sonra; kumandayı elimize aldık. Keyifle kurcalayalım dedik, tık, tık, tı... Şifre ne şifresi, kart şifreli, neden, soralım... Sorduk; beyefendiler diyor ki; "kartı fabrika şifreli gönderiyor, müşteriler kurcalamasın diye, şifreyi biz de bilmiyoruz" akıllıca bir bahane olabilirdi ama kartın her yeri şifreli olmasa idi.
Sadece önemli servis alanları şifreli olsa olabilir. Dersiniz (o da olmaz da) ama öyle değil her yer, menü girişten şifreli. Beni aksoy elektroniğe yönlendiren setcom İstanbul merkezine durumu izah ettim, ama sonuç çıkmadı.
En azından TV çalışıyor. Uzun süreden sonra diye üzerine daha fazla gitmedim, şifreyi sonra çözerim diye düşündüm. Sonra şifreyi de çözdüm ve menüyü açtım, tabi ki sorunlarını da buldum; kart arızalı bir kart muhtemelen, ağ yapılandırma bölümü yok, işlemiyor, yani internete bağlanamıyorsunuz. Tabi ilk anda şifre olmasa takıldığında fark edecektik, parayı almadan kartı takmamalarını da şimdi anlıyorum. Amaç belli...
Antalya aksoy elektronik kendisine yakıştırabilir ama setcom kurumsal olmaya çalışan bir firma madem, hiç yakıştıramadım, nerede müşteri memnuniyeti? Sitesinde öyle yazıyor, hiç ilgilenmedi demek ki daha var... Kesinlikle hepsinden şikayetçiyim, cihazımın yenisi ile değiştirilmesi uygun olacaktır ama pek ummuyorum...

profile profile profile

Yorumlar (17)

Abdülsamet

Etrafım açık plaj etrafındayım ama sinyal bulmuyor sinyal bulmak için aracı gezdirmek zorunda kalıyorum sinyal bulmak neden zor yanımda bir sürü karavancılar var manuel antenle sinyal buluyor

Mesut

Bende bir hafta oldu alalı henüz kurulum yapamadım arkadaşımın babası vefat ettiği için kendisi yok fakat satışa sunulan sitelerde receiver ekranı takriben 6.7. Cm görünüyor bana gönderilen 2.5 cm bu firma da bir sorunmu var ki arkadaş lar şikayeti olanlar yazsın ki yetkililer dikkate almalı

İsa

Setcom şifresi 4455 ti aldığımda bende onu 1234 yaptım fabrika ayarına getirince 0000 olmuş tesadüfen deneyerek buldum şimdi de kanalları sildim kanal ekleyemiyorum uydu yok diyor

Emre

Hocam dosyayı nereden bulabiliriz.

İsa

Sorunu çözdüm meğer adamlar Redline marka uydu cihazının üstüne yazılım kurum satmışlar online güncelledim artık setcom değil orijinal haline dondu

Taner

USB yazlimini nereden bulabiliriz

Şener

Merhaba bende cihazın şifresini sıfırlayıp fabrika ayarlarına aldım fakat kendi yazılımını bulamadığımdan kanal vs yükleyemedim yazılıma nereden ulaşabiliriz acaba USB için

İsa

Yükleme yapın bende USB yükleme programı var

Metin

Şifreyi bize de vermiyorlar Tüketici Mahkemesi'ne baş vuracağım bilsem şifreyi her yere yazacağım

Ahdier

Bende, fabrikadan çıkış şifresini değiştirdim. Fakat şimdi değiştirdiğim şifre ile cihaza giriş yapamıyorum. İstanbul dan firma ile görüştüm. Cihazı kendilerine göndermemi ve arıza onarımını ücreti karşılığında yapacaklarını söylediler. Yazılım hatası olduğunu düşünüyorum.

Emre

İsa hocam yardım edermisin?

İsa

Bu bir arıza değil online güncelleyin orijinal yazılımı Redline olarak yükleniyor uydu cihazının asıl markası Redline dır setcom değil bende var yardımcı olurum

Setkom uydu şifresi:4455

Tuğberk

Merhabalar, şu an tam olarak aynı sorunu ben de yaşıyorum. Şifreyi paylaşabilir misiniz acaba?

Erdem

O kodu bende istiyorum ilgilenen hiç yok

Önder

İzzet bey şikayetinizi okudum aynı sorum aynı cihaz bende de var şifreyi nasıl çözdünüz bana bu konuda yardımcı olur musunuz size nasıl ulaşa bilirim instegramınız var mı

Setcom Setkom Uydu Arızası

Eşref
06 Aralık 2023 21:19
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Uydu Cihazında Şifre Ve Yazılım Güncelleme Sorunu

27 Şubat 18:10
Uydu Cihazında Şifre Ve Yazılım Güncelleme Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Karavan Uydu Sürekli Sinyal Sorunu Yaşıyor, Teknik Destek Sağlanmıyor

14 Ekim 22:24