Serap Çınar Hayal Kırıklığına Uğratan Hizmet Ve Ürünler

Serap Çınar Hayal Kırıklığına Uğratan Hizmet Ve Ürünler
15 Şubat 2024 20:33

Serap Çınar Acıbadem şubesine gittim. 2 seans ve 8 vitamin takviyesi için 8.500 TL ödedim fakat sonuçlardan memnun kalmadım. Hiçbir değişiklik olmadı. Evde uygulama yapmam için birçok ürün satın almamı sağladılar ancak bunlar da işe yaramadı. Instagram üzerinden yaptığım yorum silindi ve hesabım engellendi. Sunulan hizmetten dolayı memnuniyetsizliğimi ve hakkımı helal etmediğimi belirtmek isterim.

profile profile profile

Rıdvan
Rıdvan

Dostum paylaştıkları videolar yapay zeka ile üretilmiş fakat değil diyorlar inanan çok var geçmiş olsun

Fatih
Fatih

Kime güvencez kendi sayfaları saç çıkartıyor gerçekler farklı kullansan yok sen yanlış kullandın ondan derler bende alacaktım şikayet bölümü. İyi ki var çözüm yaptıklarıda azda olsa paralarını alan insanlar işte yorumu kaldır bizde size ödeme yapalım diyor çoğu

Neslihan
Neslihan

Bunların neredeyse çoğu yalan zaten bende başka bir merkezde lazerle sildirme işlemi yapıp sonucunu almadım. Serap Hanım in ürünlerini kullanan başka bir yerde bir seans işlem yaptırdım bende de etkisi olmadı. Geçmiş olsun

Gonca
Gonca

Teşekkür ederim

Serap Çınar Saç Bakım Ürünü ve Seanslarından Sonuç Alamadım, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

18 Eylül 2025 16:45
Aktoty sonuçtan hiç memnun değil

Serap Çınar Sonuçsuz İşlem, Fiyat Farkı

02 Nisan 2024 22:08