Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Sephora Siparişimin İptal Edilmesi

Sephora Siparişimin İptal Edilmesi
15 Kasım 2023 11:36

9 Kasım 2023 günü Sephora da bulunan indirim ile 2 adet Size up maskara 1 adette outrageous plump effect gloss 8002117647 numaralı sipariş kodu ile siparişi verdim. 13 Kasım 2023 günü kargoya verileceği yazıyordu. Bu siparişi verirken stokta yok uyarısı almama rağmen 14 Kasım 2023 günü siparişim Sephora tarafından stok yetersizliği gerekçesi ile iptal edildi. Tekrar belirtiyorum ben ürünleri alırken stokta bulunuyordu. Stok hataları yüzünden benim siparişimi iptal ederek mağdur ediliyorum. Bu konu hakkında müşteri hizmetleri ile görüştüm fakat bana %20 indirim tanımlayabileceğini söyledi ve ben bunu kabul etmedim. Bu konu hakkında hiç kimse tarafıma dönüş yapmamıştır. Benden sonra sipariş veren kişilerin ürünleri ellerine ulaştı. Madem stokta yok diyerek iptal ediyorsunuz o zaman sipariş sırasına göre iptal edin. Benden çok sonra sipariş veren kişiye ürünleri ulaştırıyorsunuz fakat benimkini iptal ediyorsunuz. Çok saçma. Sephora markasının kendini bu şekilde kötü temsil edeceğini düşünmezdim. Marka değerinize bu şekilde zarar veriyorsunuz.

15 Kasım 2023 12:45 (Şikayetten 1 saat sonra)
Nisa
Nisa
15 Kasım 2023 12:50

Bu konu için az önce aradılar fakat tekrar gene aynı durum yardımcı olamıyorsunuz. Gene %20 indirim teklif edildi ve ben bu %20 indirim ile aynı fiyata sahip olamayacağım şekilde neden kabul edeyim.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
28 Kasım 2023 21:49
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
28 Kasım 2023 09:10
Asu sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 13:34
Sephora, Siparişimi Gelecek Deyip Göndermedi
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
10 Şubat 2025 14:50