Özlem sonuçtan memnun değil

05 Aralık 2024 14:19

Sephora uygulamasından 30 Kasım günü iki adet parfüm aldım. Uygulama üzerinden 3 aralıkta Yurtiçi Kargo'ya teslim edildiğini görüyorum ancak normalde düşen kargo takip numara bilgisi gelmemiştir. 4 aralıkta uygulama üzerinden doldurulan "bize ulaşın" ile durumu iletiyorum. Akabinde i***@sephora.com.tr mailine de mail ile sorgulama yaptım. Dönüş olmayınca bugün Sephora müşteri hizmetlerini aradım ve sistem üzerinden kargo gönderimi yapıldığı ancak takip numarasını göremediklerini ilettiler. Yurtiçi Kargo'ya arayarak bilgi alabileceğim söylendi. Bugün Yurtiçi Kargo'ya da aradım ancak Sephora'dan adıma bir gönderi bulunmadığını öğrendim. Tüm kanallarla bilgi almaya çalıştım ancak bir sonuca varamadım. Sephora yetkililerinden aldığım ürünlerle ilgili bilgi ve dönüş rica ediyorum (sipariş no: 8003744837).

05 Aralık 2024 15:13 (Şikayetten 53 dakika sonra)
05 Aralık 2024 15:16

Merhaba, beni arayan olmadığı gibi çözüme ulaşan herhangi bir durum bulunmamaktadır. Lütfen şikayetleri standart metinlerle dönüş yapmayınız.

05 Aralık 2024 15:56

Şu anda uygulama üzerinden kontrol ettiğimde aldığım ikinci ürün gözükmüyor, sadece biri kaldı ancak fiyat hala iki ürün şeklindedir. İkinci ürün kaldırılırsa ikinci ürün %50 indirimden faydalanamamış olacağım.

Nehir

Sorununuz düzeldi mi acaba

Özlem

Sipariş ettiğim ürünler eksiksiz olarak bugün teslim edilmiştir, teşekkür ederim

Özlem

Merhaba Nehir Hanım, dün kargo gönderildi mesajı geldi, beklemedeyim, ürünler sorunsuz ulaşırsa buradan tekrar paylaşacağım

Merve
12 Nisan 2024 08:12
Sephora 1 Aydır Yapılmayan İade
Sephora 1 Aydır Yapılmayan İade

14 Kasım 2023 22:01
Sena sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 08:31