Ankara Çankaya Sensiz Olmaz Meyhanesi Şikayeti

Ankara Çankaya Sensiz Olmaz Meyhanesi Şikayeti
25 Kasım 2024 14:01

Ankara Çankaya da sensiz olmaz meyhanesinde bir kız arkadaşla tanıştım. Bir 35 lik viski söyledim öncesinde kız arkadaşım bir somon ve de 3 kadeh şarap içmiş. 35 lik viski menü fiyatı 3000₺ idi normal karşıladım ara sokakta bir meyhane olmasına rağmen. Ama biz alkol alırken garson çerezler getirdi meyve tabağı getirdi bize sormadan. Haliyle bende sanırım ikram dedim. Çünkü böyle bir siparişimiz olmamıştı. Her neyse geldik hesabı istedik pos cihazının bozuk olduğunu ve de hesaba IBAN yoluyla atmamızı söyledi bende denedim cumartesi günü olduğu için 23.11.2024 tarihi saat 23:30 civarı EFT yapamadım.

Başka bir işletmeden pos cihazı getirdiğini söyleyerek kendi pos cihazının çalıştığı halde ilk başta getirmedi. Sonrasında EFT olmayınca getirdi hesap 8155₺ tutmuş ve de kız arkadaşımdan 1000₺ aldı ama %25 komisyon diyerek. Normalde 7155₺ tutarı tekrardan 8155₺ olarak istedi. Bende mecbur kalarak verdim ve de fişleri fotoğrafını çektim. Dekontlar da elimde mevcut böyle bir işletme mantığı olamaz. Yüzde 25 komisyon kesmek ne alaka resmen yanıltma yapıyorlar. Lütfen sesimi duyun ve de yardımcı olursanız sevinirim yarın sabah ilk işim karakola şikayet etmek olacak.

Merhaba, öncelikle söz konusu asılsız şikayeti yeni gördüm. Adı geçen işletmenin sahibiyim. Şikayette bahsedildiği gibi bir içki (viski) servis ve veya satışımız olmadığı gibi pos cihazı vs diğer konularda uydurma. Hatta ve hatta paylaşılan resim, resimde yer alan masa örtüsü kullanılan tabaklar işletmemize ait değil. Gerçek müşterilerimiz bizi çok iyi tanımakta ve bilmekte Saygılarımla.

Muhammed
Muhammed

Dostum geri dönüşü falan boş ver bu yorumu sen veya bir başkası okuyorsa eğer tezgah bu zaten. Hiç Şaşmaz hep aynı senaryo kız senden önce o mekana gelir sen gelmeden bir şeyler yiyip içtiğini söyler absürt bir hesap istenir mecbur kalır verirsin. Bunu yaşarsan eğer ki aynı mekanda bende yaşadım 4 binlik hesaba 10 ödedim adisyonda yok hizmet bedeli yok meze yok şu yok bu bir sürü boş şey yazılıydı. Başına gelirse sadece içtiğin alkolü öde gerisi yanındaki kızın yiyip içtiği olduğu için kendisinin ödemesi gerektiğini söyle ödemen gereken kısmı öde geç çık git bir şey yapamazlar gerekirse çağır polisi. Ya da zabıtayı denetlesinler mekanı. Ki zaten kız senden önce gitmiş yemiş içmişse direk kalk. Sensiz olmaz denilen bu mekanda bu şekilde para kazanıyor zaten başka müşterisi falan yok.

Burak
Burak

İyi Günler beyefendi yorumunuzu simdik gördüm işletmecisiyim dükkanın yanlış algılamayı ortadan kaldırmak için sizinle iletisim kurabalirmiyiz hatamız varsa düzeltmek için tatsız olay olmuş ben olmadığım gün kusura bakmayın özür dilerim personelimin adına sizden dönüş bekliyorum iyi Günler

04 Aralık 2023 09:56
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Madameferonia Meyhanesi Fazla Gelen Hesap

29 Ağustos 2025 09:48
madameferonia-meyhanesi-fazla-gelen-hesap-4.jpg
madameferonia-meyhanesi-fazla-gelen-hesap-1.jpg

Pargalı Rum Meyhanesi Fahiş Fiyat İçerir!

13 Ağustos 2023 01:08