Mustafa sonucu yetersiz buldu

Semih Bulut (Analysis Specialist) İddia Maç Kupon İle Yanıltıyor

22 Mayıs 2024 20:26

Semih bulut isimli sözde iddia analizcisinin bütün söyledikleri paylaşımları yalan. İnsanları yanıltarak kazanç elde etmeye çalışan bir kişi. Maddi ve manevi olarak insanları mağdur etmektedir.

Yorumlar (25)

Barış

Telefon numaranı yaz, WhatsApp konuşmalarımızı atayım buraya. İnsanlar ne konuşuldu görsün. Tamamını. Öyle bir kısmı kesip atma özelden insanlara. Mahkemede ayrıca belirteceğim bunu zaten.

Berfin

Ciddimisiniz ya ben kupon almayı düşünüyorum ondan her şeyi tüm şeffaflığıyla paylaşıyor ama bilemedim

Kardeşim Google da yeni mağdurlar mevcut oraya bir bak istersen sadece ben değilim aynı şahıs mağdur etmiş

Dinliyorum sizi

Barış

Beste hanım, paylaşımlarımda zaten kaybettiğimiz kuponları da paylaşıyoruz. Bu kişi kaybetmeyi yedirememiş burada çamur atıyor tek amacı bu

Çok ciddiyim özelden her şeyi anlatırım istersen pişman olursun

Barış

Kaybeden kupon bile paylaşılıyor, her paylaşım linkleriyle beraber yapılıyor. Kaybettiği zaman elbette olabilir o durumda ücretsiz olarak kupon sağlanıyor. Kaybettiğinde küfür, saygısızlık vs gibi şeyler yapan alıcılar da doğal olarak uzaklaştırılıyor. Kaldı ki bu mustafa adlı arkadaş için geçmişe dönük banka hesabı taraması yaptığımda 2024 nisan ve mayıs ayında mustafa adından gelen hiçbir ödeme de yok. Rica edeceğim saçmalamayın.

Barış

Ben senin kadar beynini kullanmayan bir insan daha görmedim. Kaybeden kupona kadar bile paylaşıyorum. Öyle bir yazıyorsun ki sanki %100 kazanacak dedim. Kahin miyim ben? Kupon oynamaya devam etseydin zaten kazandığında kara geçecektin. Ama kafa olmayınca sonuç bu oluyor işte. Merak etme ama mahkemede görüşeceğiz seninle

Merak etme sen avukatına ver beni benim gönderdiğin IBAN konuşmalar isim soy isim alayı çıkar mahkemede geriye dönük kimseden korkum yok davamda haklıyım anlaşılan isler kesat gidiyor bu şikayetimden dolayı sana bayağı dokunmuş kimse mağdur olmayacak sayemde

Barış

Sen daha kime para yatırdığını bilmiyorsun. Kimin adamısın diye soruyorsun bir de. Benim yazdığımı daha adam akıllı okuyamıyorsun. Mustafa adında 2024 Nisan ve Mayıs adında hesabıma giren paranın olmadığını söylüyorum. Başka bir isimle ya da başka birinin hesabından yatırsan ne olacak. Ben kaybetmedi de demiyorum, kaybedilince kupon veriliyor diyorum. Bir hafta kaybeden nadiren de olsa oluyor ama o durumda bile oynamaya devam edildiğinde kazanıyor. Kazandığında ise kara geçiliyor. Sen bunun hesabını yapmadan, kupon şartlarını ihlal edersen veya oynamayı bırakırsan tabii ki zararda kalmış olursun. Ben paylaşımlarımın hepsini linkli olarak yapıyorum. Yani su götürmez kanıt. Yaptıklarıma yalan diyorsun ya, arkan boş salla. Merak etme ben avukatıma iletiyorum bu mevzuyu. Bana attığın iftiranın bedelini ödersin. Yok öyle çamur atayım izi kalsın.

Sen kimin adamısın önce onu söyle hele neymiş ben para göndermemişim neymiş kaybeden kuponun yerine Mac veriliyormuş 1 haftada vermiş olduğunuz tüm telafi adı altında uydurma kuponlarınız da kaybetti daha onu yazmadım buraya ayrıca isteyen varsa özelden ulaşsın bana banka para dekontlarını da gönderirim kim yalancı kim doğru ispatlarım

Cigdem

Mustafa bey siz oynadinizmi?

Barış

Arkadaş kıt mısın? Kaybeden kupona denk gelmişsin her şey yalan diyorsun. Linkine kadar paylaşmışım her şeyi. Kaybeden sana denk gelince her şey yalan mı oluyor? Bu nasıl bir kafa?

Oynadım ve yalan olduğunu anladığımda artık çok geçti kimse aldanmasın

Erhan
Erhan

Neden kimse aldığını veya almadığını solemiyor yalanmı doğru bu kısı solesınya biri sadece azınızda geveliyorsunuz

Sema

Çiğdem hanım siz oynadinizmi aldınız mı kupon bir cevap verrsennz sevinirim

Necati
Necati

Yaşadığın sıkıntı tam olarak neydi

Barış

Mağdur olmak ne demek kelime anlamını bile bilmiyorsun. Şanssızlık yaşayıp kaybedip bırakmışsın oynamayı burada insanlara çamur atıyorsun

Kardeşim sıkıntı verilen kuponla mağdur olmak

Sema

Siz bu şahıstan bir şey aldınız mı

Halime

Yok hayır yaşamadım siz yaşadınız mı

Cigdem

Gerçekten yasamadinizmi yoksa sizde onun satın aldıklarında misiniz?

Yalan konuşma ispatla

Halime

Ne oldu bir sonuç alabildiniz mi

Mesut
Mesut

Sıkıntımı yasadınız sizde

Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Semih Bulut (Analysis Specialist) Bonus Vaadiyle Para Talep Ediliyor, Çekim Yapılamıyor

15 Haziran 2025 21:41

Sinem Cansu Özer Adlı Sayfa Tarafından Yanıltıldım