Sema Acar (insta: semacarorjinal) Sosyal Medya Bahis Dolandırıcılığı Ve Mağdurun Talepleri

13 Kasım 2023 07:34

11.12.2023 tarihinde sosyal medyadan S*** A*** isimli yasal bahis sayfası sürekli karşıma çıktı. Ben de o sıralar gerçekten ihtiyacım olduğu için denemek istedim. 1000 lira karşılığında 'Garanti maçları' adı altında oyun oynadıklarını ve belli meblağlar kazandıklarını söylediler. 1000 lirayı yatırdım ve 3-4 saat sonra bana bir mesaj gönderdiler. Kuponunuzun şu kadar kazandığını belirten 89000 lira kazandınız mesajını aldım. Daha sonra bunun bir rayiç bedeli olduğunu ve 6200 lira daha yatırmamı istediler. Bir şeylerin ters gittiğini anlayınca bu parayı yatırmayı reddettim ve parayı yatırmadım. Bunun üzerine yapılan işlemlerin Adalet Bakanlığı onaylı olduğunu söyleyip, şirketle ilgili bir durum olmadığını, bu ücreti yatırmadığım takdirde Adalet Bakanlığı adıma dava açacaklarını ve o 89000 lirayı artı avukat masrafı ile benden geri alacaklarını söylediler. Kesinlikle o parayı göndermeyeceğimi söyledim ve buradan bildirmek istiyorum. Adıma açılacak herhangi bir dosya veya davadan sorumlu olmadığımı belirtmek ve gereğinin bir an önce yapılmasını istiyorum.

12 Kasım 2023 23:07

Sema acar yasal bahis sayfasına bin tl yatırdım kazandığımı söyleyip benden 16 TL adelet bakanlığı üzerinden ödeme yapmam istendi ödeme yapmadım simdi ödeme yapmadığım takdirde hesabıma geçmeyen 89 bin tl'yi benden tahsil edileceğini ve dava açılacağını söylüyorlar 12.11.23 tarihinden itibaren tarafıma yapılan hiçbir suçlamayı ve iznim olmadan kullanılacak hiçbir kişisel veriyi kabul etmiyor gereğinin yapılmasını istiyorum

Şiir
Şiir

Hangi numara onu da yazın millet düşmesin böyle oyunlara

Veli sonuçtan hiç memnun değil

Semacarorjinal (Instagram) Danışmanlık Şirketinin Bahis Sitesi Mağduriyeti

07 Eylül 2023 01:09