Selinario 750 € Daha Alabilmek İçin Eşimin İsmini Yabancılar Dairesine Vermemiş

İbrahim
26 Nisan 2024 08:26

81a vizesi ile Almanya'ya gelmek için selinario'dan danışmanlık hizmeti aldım. 1.800 € ödedim. Evet vizemi aldım ama şimdi okuyacaklarınıza inanamayacaksınız.
İlk başta eşinizle birlikte geleceksiniz Almanya'ya denildi. Ne Türkiye'deki işleyişten ne de Almanya'daki düzenlemelerden bir haber tamamen deneme yanılma yöntemiyle, oyalamayla hem vaktimizi hem de hayallerimizi çaldılar.
Almanya'ya geldiğimde yabancılar dairesine oturum izni için gittiğimde görevli memura eşim neden benimle gelemedi diye sorduğumda ; selinario t****bey eşinizin ismini bize vermedi. O yüzden eşiniz sizinle gelemedi. Eşinizin ismini bize vermiş olsalardı biz direk onaylardık dedi görevli memur. İş görüşmesinde işverenim eşim içinde iş teklif ettiği için selinario ta**** ön onay yazım geldiğinde yabancılar dairesi eşinizin sizinle gelmesine izin vermedi. Ya aile birleşimini bekleyeceksiniz ya da onun içinde 81a prosedürünü uygulayıp 1 ay içerisinde onu da getireceğiz. Fakat 750 € daha ödemelisiniz dedi. Para ödemeyi kabul ettim ama bu seferde eşim için denklik istenildi.
Benimde vizem çoktan onaylandığı için gelmek zorunda kaldım. Anladım ki bizden 750 € daha alabilmek için eşimin ismini yabancılar dairesine vermemiş ve eşim şimdi Türkiye'de bir yıl aile birleşimini beklemek zorunda kaldı

Danışmanlık Şirketi Mağduriyeti: Denklik Ve Diplomalar Kayboldu

10 Aralık 2024 00:10
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bs Danışmanlık Mağduriyeti

31 Ekim 2024 08:30

Apareia Turizm Vize Başvuru Bilgisizliği!

22 Ekim 2023 16:27
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 16:15

Mars Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık Mağduriyet Ve Oyalama Taktiği