Selin Beauty S**** Beauty Arnavutköy Şubesi İşlem Mağduriyeti

16 Mart 2024 22:02

Merhabalar, sizlere S**** C****** Arnavutköy şubesi ile yaşamış olduğum mağduriyeti aktarmak ve bu konuda yetkililerin devreye girmesini rica ediyorum. 27 Ocak'ta ücretini peşin olarak elden ödediğim microblading işlemini aynı gün yaptırdım ve memnun olarak şubeden ayrıldım. Bir ay sonra rötuş için arayacaklarını ifade edip kesinlikle tarafıma yeni randevu için dönüş sağlamadılar. Kendileri ile iletişime geçtiğimde uzmanın Ankara'da olduğunu ve Kıbrıs'a giderek eğitim vereceğini, dönüş tarihlerinin belli olmadığını ilettiler. Bu işlemin 1,5 ay kadar yapılabildiğini bizzat telefonda kendileri belirttiler; fakat benim işlem sürecim geçti ve uzmanları hala yok. Müşterilerinizi böyle bir konuda mağdur edemezsiniz. Sizin uzmanınızın olup olmaması sizin probleminiz. Ödeme konusunda nasıl net olarak peşin çalışıyorsanız, hizmet konusunda da aynı özveriyi göstermenizi beklerdik. Bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Size ödeme yaptığıma dair faturamı talep ediyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuruyu yapacağım. Markadan bu konuda acil ve ivedilikle dönüş bekliyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Arnavutköy Selin Beauty Güzellik Merkezi

07 Mart 2024 22:47
İstanbul Arnavutköy Selin Beauty Güzellik Merkezi
Yonca sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 19:46
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Serap Çınar Kaş Silme İşlemi Hayal Kırıklığı Yarattı

22 Aralık 2023 17:48