Şehsuvar Sürücü Kursu Şikayeti

26 Mayıs 2024 18:52

İstanbul Ümraniye şehsuvar sürücü kursuna a2 motor ehliyeti almak için oğlum yazıldı söylediklerine göre Milli Eğitim atıyormuş sınav tarihlerini oğlum daha 4 derse girdi hemen sınav günü verildi ama hazır değil daha Milli Eğitim sürücü kursu isim vermeyince bilemez kim hazır kim değil tabii ki de oğlum kaldı.

Sınavda bir hafta sonra ya tekrar sınav tarihi verildi hem de daha tekrar motor dersine girmemişken savundukları şey Milli Eğitim atıyor her seferin de de 2500 sınav ücreti alıyorlar durum böyle olunca ben bu işin altında bir iş ararım aradım kursu konuştum kabul etmiyorlar oğlum tekrar kalırsa ben bu kurstan şikayetçiyim dedim tabi edebilirsiniz dedi.

Kendilerinden çok eminler bir şey olmayacağına dair rahat rahat tabi edin dediler biz de parayı ağaçtan toplamıyoruz zor şartlarda çalışıyoruz kazanmak için lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum ve şikayetçiyim sizin kurumunuza güveniyorum bu konu da gerekli cezayı almalarını istiyorum.

25 Mayıs 2024 16:18

Merhaba oğlum metehan sözüer şehsuvar sürücü kursun da A2 motor ehliyetine yazıldı daha 4 derse girebildi hemen sınava yazıldı hazır olmadığı halde ve tabii ki kaldı bunun üzerine tekrar eğitime bile başlamadan haftasına yine sınav günü verildi üzerine bir de 2500 TL sınav ücreti ödedik hiç sorulmadı hazır mısın değilmisin kafalarına göre yazıyorlar herkesi sınava hazır olmadığına akmaksızın ben bu işin için iş ararım hal böyle olunca aradım kursu konuştum çocuğa sordunuz mu hazır mısın yazalım mı diye biz değil Milli Eğitim yazıyor sınav günlerini dedi Milli Eğitim nereden bilecek kim hazır kim değil yaptıkları milli eğitime atıyorlar suçu sizi şikayet edeceğim tekrar kalırsa dedim çünkü çocuk daha tekrar eğitime girmeden sınava yazıldı şikayet edebilirsiniz tabi dedi ben bu kurum ve kişilerden şikayetçiyim haksız para kazanma ve temel eğitimin gerekliliklerini düzgün sağlayamadıkları için siz Şikayetvar kurumuna güveniyorum gereğinin yapılmasını rica ediyorum

26 Mayıs 2024 21:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

Özel Çetinler Sürücü Kursu Yanlış/Eksik Bilgilendirme!

21 Temmuz 2023 14:28
Ata sonuçtan hiç memnun değil

Sürücü Kursunda Yetersiz Eğitim Ve İletişim Sorunları

19 Temmuz 2025 21:49

Yiğenoğlu Sürücü Kursu (Bakırköy) Surucu Kursunda Yetersizlik Ders Öğretmeme Geçememeye Sebebiyet

07 Nisan 2024 18:35

Sürücü Kursunda Fahiş Ücret Ve İlgisiz Yaklaşım