Şehrazat Butik Şikayeti

13 Aralık 2024 01:15

Şehrazat butik isimli ezgi tütüncü isimli şahsın sahibi olduğu mağazadan Instagram vasıtasıyla web üzerinden sipariş oluşturdum. İade hakkımın olmasına rağmen satıcı bu hakkı tanımamak için direniyor, mesajlarıma cevap vermiyor. Üstelik ürünün rengi krem dendi ama ürün bej rengi geldi. Ürünün kargo ücretini benden kesiminin yapılıp iadesini istedim ürün bana gelirken 59₺ lik (satıcı tarafından belirlenen) bir kargo ücreti ödemişim ancak karşıdaki hanımefendi ilk etapta gidiş dönüş 170+170: 340 TL'lik bir kargo kesintisinin paramdan kesileceğini belirtti.

Ancak söylediğim gibi ürün bana gelirken zaten satıcının belirlediği bir kargo bedeli şahsım tarafından ödenmiş ödemem gereken tek kargo ücreti var geri gönderim ücreti ki firma ile alışveriş yaptığım halde satıcı gidip kargo şubesine bireysel kargo ücretlerini sorup o doğrultuda bir fiyat paramdan düşeceğini belirtti. WhatsApp üzerinden satıcı ile iletişime geçmeye çalışıyorum ancak kesinlikle kapı duvar dönüş alamıyorum.

Şunu da belirtmek istiyorum mesajlarımda dahi var ürün bana geldikten bir iki saat sonra satıcı ile iletişime geçip iade talebimi belirttim üstelik üründe ter kokusu vardı parfümle koku kapatılmaya çalışılmıştı satıcıya bununda belirttim iadem gerçekleşince sanki ben kullanmışım gibi bir geri dönüş gelsin istemiyorum. Ürün çekim için veya başka şekilde kullanılmış kötü kokuyor ancak ben kullanmadım. Bu konuya dair kanıtım da var.

13 Aralık 2024 07:30

Sehrazat Butik E*** T*** isimli satıcıdan yaptığım alışveriş sonrası satıcıya ürün elime ulaştıktan bir buçuk iki saat sonra iade etmek istediğimi söyledim ürünün rengi krem dendi bej geldi, ürün ls gibi ter kokuyor ve parfüm sıkıp kapatılmaya çalışılmış. Satıcı iade için bana gelirlen zaten ödemiş olduğum kargo ücretini yeniden bireysel kargo gibi ödememi talep ediyor.

Rukiye
Rukiye
13 Aralık 2024 07:21

Arkadaşlar ayrıca satıcı bana faturamı göndermedi

Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Şüheda
28 Ekim 2024 12:56
Malborato Mağduriyeti
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
23 Aralık 2024 16:31
Özlem sonuçtan memnun

01 Ağustos 2024 15:50

Zeynep Beyazıt Markaya Yakışmayan Bir Dil

05 Nisan 2024 13:00

Seymann_koltuk_ortuleri (Instagram) İade Sürecinde Bilgilendirilmeden Kargo Ücreti Kesilmesi

16 Ekim 2025 00:26