Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
23 Aralık 2024 16:31

Sitenin Instagram hesabı ile görüştüm, istediğim ürünleri belirttim ve iade politikalarını sordum. Instagram üzerinden satın aldığım takdirde 7 gün içinde değişim yapılabileceğini belirttiler. Web sitenizde iade var yazıyor deyince o sadece oradan yapılan alışverişler için geçerli dediler. Sizin istediğiniz ürünler abiye hiçbir koşulda değişim iade yok diye bir bilgi vermediler.

Bunun üzerine web siteden bir adet krem bluz bir adet tül etek sipariş verdim. Sipariş verirken Elbise-Abiye kategorisinde olmamasına dikkat ettim. Aldığım bluz 'Üst Giyim' kategorisinde, etek de 'Alt Giyim' kategorisinde bulunuyor.

Ürünleri teslim alınca istediğim gibi olmadı ve iade etmek istedim. Site üzerinde iade formunu doldurdum ve belirtilen adrese kargoladım. Firmaya da WhatsApp üzerinden bilgi verdim. Fakat firma aldığım ürünlerin abiye olduğunu ve iade almadıklarını söyledi. Instagram üzerinden özellikle sorduğumu belirttim ve Web sitesinde abiye kategorisinde olmadığı söyledim. Meğer ürün sayfasına gidip, ürün özelikleri bölümüne tıklayıp oradan okumam gerekiyormuş. Ürünün abiye olduğunu. Kendileri eksik bilgi veriyorlar, detayları da sitelerinde gizliyorlar. Hiçbir abiye özelliği olmayan ürünlerinin arkasında durmayıp iade/değişim kabul etmiyorlar. Müşteri memnuniyetini bu kadar umursamayan bir firmayla daha önce hiç karşılaşmadım.

Ürünlerin linkleri:

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Stil Bizimle (Liyalvy) İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

14 Şubat 2025 12:01