Seat Başaran Antalya Servisin En Kotu Servis Olması

Eda
21 Ağustos 2024 22:40

Başaran Antalya Seat Servisi'ne 31/05/24 tarihinde aracımı götürdüm. Ertesi gün Cumartesi aracımı teslim alarak ödemesini yapacaktım. Abartılı bir fatura çıktı ve Seat uygulaması olmasına rağmen indirimin bir türlü sisteme yansıtılamadığı ve sanki kaçacakmışız gibi kredi kartından indirim uygulanmadan para çekmeleri. Sonrasında aranıp o indirim ücretini bir sonraki servis bakımında kullanmak üzere teklif etmeleri. Aracımı teslim aldığımda kirli olmasından bahsetmek bile istemiyorum; o kadar servise götürüp yıkanmadan teslim edilmesi hoş olmadı. Abartılı fiyat çıkarılırken oto yıkama için bir şeyler yapılması gerekirken yapılmaması ayrı bir konu. Sonrasında servislerinden memnun kalmadığımı ve bir sonraki bakımımı oraya gidip gitmeyeceğimin bile belli olmadığını söyledikten sonra indirim yapılması gereken ücretin bana yatırılacağını söylediler. Araya bayram girdi, serviste ücreti yatıracağını ileten hanımefendi konuyla ilgilendiğini, mutlaka ücretin (1250 TL dediler) yatacağını söyledi. Üzerinden 2-3 ay geçti, hala yatan bir ücret yok. Şu zamana kadarki yetkili servislerin en kötüsü Seat Başaran Antalya servisi diyebilirim.

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Servisinde Triger Hortumunda Bant Skandalı

Coşkun
17 Nisan 2025 15:40

Garanti Kapsamındaki 2023 Model Sıfır Seat İbiza Araçta Motor Arızası!

Görkem

Seat Servisin Aşırı Abartılmış Ödeme Çıkarması

Osman
10 Temmuz 2024 18:48
Seat Servisin Aşırı Abartılmış Ödeme Çıkarması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 18:33