Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 11:48

Merhabalar,
Boyner'den 23 Ağustos 2023 tarihinde satın almış olduğum ayakkabı Scotty kargo vasıtasıyla sözde tarafıma gönderildi. Ekte de paylaştığım üzere kargo personeli sözde 30 Ağustos tarihinde gece 01.18 de tarafıma kargoyu teslim etmiş (! ). Ürünü almadığım ve o saatte teslimat yapılmadığı zaten aşikar. Konuyu Scotty müşteri hizmetleri ile 5 kez, Boyner ile de 1 kez görüşmeme rağmen sürekli saha personeli size ulaşacaktır diye geçiştiriliyorum. Öyle bir firma ki kargo saha personeline şubesine ulaşıp ürünün nerede olduğunu tespit edemiyor. Ürün bana teslim edilmediği gibi, iade işlemi de başlatamadığım için maddi olarak Scotty ve saha personelleri tarafından zarara uğratıldım. Çözüm talep etmekteyim. Ekte ilgili teslimata ait bilgiler de mevcut

31 Ağustos 2023 11:51 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle karşılaşmış olduğunuz olumsuz deneyim nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Scotty

31 Ağustos 2023 11:57
Scotty Kargo Felaketi - Boyner

Sorunun çözümü için dönüş bekliyorum. İlgili saha personeli ve araç plakası bilgisi sizin sisteminizde mevcut ben de buradan paylaşıyorum.

01 Eylül 2023 13:18

Durumda bir değişiklik yok, ne kargo geldi ne de Scotty firmasından tek bir yetkili kişi aradı. Muhtelif kargo şirketleri 100 TL lik ürünü bir günde kapımıza getiriyor şu yaşadığımız olaya bak.

01 Eylül 2023 13:47
Scotty Kargo Felaketi - Boyner

Şaka gibi 2 gün önce sözde teslim ettiğiniz kargoyu ekte görüleceği üzere bugün şubeye iade edildi deyip Boyner'e geri gönderiyorsunuz. Müthiş kötü müşteri deneyimi sunuyorsunuz.

Nuh

Benzer sorunu 1 haftadır bende yaşıyorum. Boyner gibi bir Markanın böyle basit bir kargo ile çalışması üzücü bir durum. Boyner reklamı gördüğüm her sosyal medya platformunun reklam kısmına bu üzücü durumu yazıyorum. Sizlerde aynısını yapın.

Nuh

Benzer sorunu 1 haftadır bende yaşıyorum. Boyner gibi bir firmanın bu kadar basit bir kargo firması ile çalışması çok yazık. Bir daha Boyner'den alışveriş yapmaya tövbe ettim.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
31 Mayıs 2023 22:43