Cihangir sonucu yetersiz buldu

Samsungshop Paramı Ödemiyor

08 Mart 2024 13:07

22.01.2024 tarihinde samsungshop.com üzerinden satın almış olduğum ürünüm 26.01.2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. Alışveriş sırasında eski telefonumu takas kampanyasından yararlanmak üzere 05.02.2024 tarihinde samsungshop.com siparişlerim sayfasında belirttiğim adrese kargo ile gönderdim. Ardından tarafıma 14.02.2024 tarihinde takas için göndermiş olduğum ürün için tam fiyat olarak fiyatlandırıldığı ve 7 iş günü içerisinde kredi kartıma veya hesabıma havale yapılacağı bilgisi mesajı geldi. 9 iş günü daha geçmesine rağmen paramı ödemiyorlar. Eski cihazımı alıp paramı vermediler. Haklarında suç duyurusunda bulunacağım. Ve kimseye böyle bir alışverişi de tavsiye etmeyeceğim.

08 Mart 2024 14:05 (Şikayetten 58 dakika sonra)

08 Mart 2024 14:44
Samsungshop Paramı Ödemiyor

Şikayetten sonra gelen mesajı aşağıda paylaşıyorum ancak bu kaçıncı kayıt açtırışım bilmiyorum ne arayan var ne de soran hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.

08 Mart 2024 16:51

Tarafıma ulaşıldı ancak nasıl oluyorsa tekrardan şikayet kaydı oluşturuldu ve aciliyeti var diye iletildiği söyleniyor ben kayıt oluşturmak istemiyorum nasıl bir kurum ve şirketle ticaret yapmışım resmen benim cihazıma el koydular paramı ödemiyorlar sizden ürünü aldığım güne yazıklar olsun. Samsung markasından nefret ettirdiniz üzerine konduğunuz paramı ödeyin.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Takas Kampanyasında Ödeme Sorunu Ve Destek Eksikliği

30 Nisan 2025 13:48

31 Ekim 2023 10:25
Samsung Değişim Kampanyası Şikayetim
Enes sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 18:18
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Samsung İş Birliğiyle Yapılan Kampanyada Ödeme Mağduriyeti Ve İlgisizlik

23 Eylül 2025 19:36

Samsung Telefon Akıllı Saat Kampanyasında Mağduriyet!

25 Aralık 2024 10:54