Can sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 20:16

Samsung z Flip 5 marka model cihazımı Denizli Forum Çamlık AVM içerisinde Samsung Yetkili mağazası olan daidalos şubesinden 10/08/2023 tarihinde satın aldım. Aynı şubeye 28/09/2023 tarihinde menteşe sorunundan servise gönderilmesi için talepte bulundum. Sorunun detayı cihazı açtığınız zaman 90derecelik bir dik açıya sahip olması gerekirken 75 gibi eğik duruyor ve sağ menteşenin olduğu kısımdan sallanıyordu. Arkadaşlar kaydımı açıp yardımcı oldular. Fakat ben daha önce Samsung un Türkiye'de nasıl bir satış sonrası servis desteğinin olduğunu acı tecrübe eden biri olarak teslim sırasında görevli arkadaşın telefonundan cihazın kozmetik resimlerini çektim. İyi ki de çekmişim 05/10/2023 tarihinde yetkili şube arayıp cihazınızı teslim alabilirsiniz dedi ve gittim gittiğimde o eski acı tecrübem tekrar başıma geldi. Teslim ettiğim cihazın menteşe sorunu giderilmiş fakat telefonun açma kapa hissiyatı tamamen değişmiş (teşhirde olan bir cihazdan test ettim) hadi bu olabilir dedim sonuçta ekran değişmiş batarya değişmiş. Daha sonra cihazın arkası seramik olan yerin çok ama çok ciddi çizikler içinde olduğunu gördüm. Anahtarla veya bir falçata ile ancak olur. Resimlerini ekte paylaşıyorum. Bitmedi cihazın ön panel ekranında (küçük ekran)4 cm lik yatay sarı bir çizgi oluşmuş piksel hatası bariz. Ya arkadaşlar her şeyi anlarımda bu ekranda ki çizgi ile cihazı belgesine tüm testler yapıldı. Sorun yok yazarak nasıl oluyor da geri gönderiyorsunuz. Bunun da resimlerini form bilgilerini hepsini ekte paylaşıyorum. Böyle bir dünya markasını ülkemizde nasıl bu şekilde kötü temsil ediyorsunuz. Senelerdir bu BDH Bilişim destek servisi ile çalışıp bu kadar kötü müşteri memnuniyeti almak size ne sağlıyor. İnanın Samsung Türkiye den cihaz alınca aman arıza yapmadan 2-3 sene kullanayım temennisinde bulunuyoruz çünkü arıza sonrası destek yani destek de derken yapılması gereken koca bir sıfır. Ben bu cihazı arkası o kadar çizik ile gönderseydim servis iki gün sonra beni arayıp darbe var ücretli tamir yapılacak diyecekti şimdi telefonu çok kötü bir hale getirmişsiniz ben sizden ne talep edeceğim? Kaybettiğim zaman? Kaybettiğim para? Sinir stresim? Ben 1 aylık cihazı 200BİN açma kapamaya kadar test edilmiş garanti verilmiş güya servise gönderiyorum daha da kötü yapıp geri gönderiyorsunuz. Bir özür yazısı ve aynı marka model jelatini açılmamış cihaz talep ediyorum. Aksi halde gereken ne ise tarafımca hukuksal olarak yapılacaktır.

06 Ekim 2023 08:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

Can
Can
23 Ekim 2023 19:03

İlgili şikayet ve taleplerime rağmen aynı cihaz tamir edilip gönderilmiş. Bugün teslim aldım tekrardan kurulumunu yapıyorum tamamen zaman kaybı şu işlemler. 45 günlük cihazı değişim yapmak yerine her yerini tamir edip göndermek nasıl bir hizmet anlamış değilim. İlk izlenimim cihazın açma kapama hissiyatı hala ilk aldığım gibi değil demek ki bu cihazlar tamirden sonra randıman vermiyor. Bunun haricinde ön ekran değişmiş arka kapak değişmiş batarya değişmiş şu an için sıkıntı yok gayet temiz duruyor. Fakat zaten ben gönderirken bu sorunlar yoktu serviste bozuldu tüm bu parçalar. Hatalarını kabul etmeyip hala tamir yapıp göndermeleri çok ilginç. En ufak bir sorunda artık Samsung yetkilileri ve servisi ile uğraşmayıp direk bir iPhone alıp bu cihaz ve belgeleri de Tüketici Hakem Heyeti'ne sunacağım hiç kuşku yok ki kazanırım fakat en büyük sorun şu ki bunu da zaten bildikleri için böyle rahat davranıyorlar arada ki zaman kaybı, kimse uğraşmak istemiyor ilgili firmalarında yanına kar kalıyor bu sağladıkları kötü hizmet. Servisten bir kişi dahi telefon etme zahmetinde bulunmadı cihazını biz bozduk 20-25 gündür sizi mağdur ettik tamir edeceğiz vs hiç ne arayan ne soran. Sadece her gün Samsung merkezden bir bayan Can bey takip ediyorum iş bende diye aradı ona da teşekkürler ederim çok güzel takip etmiş. Uzun lafın kısası çöpe atacak paranız ve zamanınız yoksa bu firmanın ürünlerini satın alırken 5 defa düşünmeniz iyi olur.

14 Ekim 2023 19:16
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 11:57
Ercihan sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 01:02
Samsung Televizyonda Fabrika Hatası Ve Yetersiz Destek
Samsung Televizyonda Fabrika Hatası Ve Yetersiz Destek

27 Eylül 2023 09:36
Hasan sonucu yetersiz buldu

Samsung Telefon Eğitim İndirimi Mağazası'nda Sipariş İptali Ve Kişisel Bilgi Güvenliği Sorunu

17 Ağustos 2025 17:51