Samsung Telefon Yeni Alınan Telefonun Donma Ve Isınma Sorunları

30 Mart 2024 15:37

İki hafta önce Samsung A25 telefon aldım. Açıp kurulumunu yaptıktan sonra video izlerken telefon donuyor ve çabuk ısınıyor. Aldığım yere gittiğimde bana, yeni açıldığı için biraz zaman geçmesini beklememi söylediler. İki üç gün geçti, durum daha da kötüleşti. Artık donmuyor, tamamen açılmıyor ve hiçbir şeyi çalıştırmıyor. Gerçekten bu mu sizin kalite anlayışınız? İki hafta önce aldığım yeni telefonu servise göndermek zorunda kalacağım. Servise vermek istemiyorum; neden işlem görmüş telefon kullanayım ki? O zaman ikinci el telefon alırdım. Telefonun kapalı kutu bir telefonla değiştirilmesini talep ediyorum. Elimden geleni yapacağım, gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Bu zamanda para kolay mı kazanılıyor?

30 Mart 2024 15:43 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Kerem

Merhaba iyi akşamlar bende de aynı sıkıntılar var sorununuz çözüldü mü

Melisa
Melisa

Bir çözüme kavuştunuz mu bende aldığım ilk günden beri telefonda konuşurken arkadan fan sesi gibi bir ses duyuyorum ve asla düzelmiyor servise vereceğim ama açıkçası bende sıfır cihaz olduğu için vermek istemiyorum

Kerem

Geçmiş olsun ya vala verdiğimiz paraya yazık akşama kadar o parayı kazanacak kadar canim çıkıyor gördüğümüz şu durumlara bak ya 😔😔 servise gönderip bir şansımı deneyim mi bilmiyorum offff

Samsung A25: Isınma Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

24 Ocak 2025 09:54