Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon WhatsApp Durum Resmi Kalite Sorunu

Samsung Telefon WhatsApp Durum Resmi Kalite Sorunu
05 Ocak 2024 18:17

Samsung 23 Plus ürünümde WhatsApp durum resmi paylaşımında resim kalitesi ciddi şekilde bulanıklaşıyor. Teknik servise götürdüm, 'haklısınız' dediler ama çözüm bulamadılar. Çağrı merkezini aradım, onlar da 'haklısınız' dediler fakat yine çözüm bulunamadı. Kimi muhatap alacağımızı şaşırdık.

05 Ocak 2024 18:30 (Şikayetten 12 dakika sonra)

19 Ocak 2024 14:08

Çözüm yok, yapabileceğimiz bir şey yok dediler Tüketici Hakları'na başvurdum. Samsung almayı pişman olursunuz

Sacide
Sacide

Bir çözüm bulursanız buraya yazar mısınız lütfen aynı konuyu araştırıyorum sonuç bulamadım

İbrahim

Sizin tek yapmanız gereken video çekerken düşük kalitede çekip öyle paylaşmanız. Yüksek çözünürlüklü video çektiğinizden dolayı WhatsApp kaldırmıyor görüntü bu yüzden bulaniklasiyor. Ben s23 Ultra kullanıyorum ve gayette memnunum sizin hata diye kötülediğiniz telefon tam tersine üstün kalite :) arkadaşa yazdım bu yorumu siz de aynı şekilde uygulayın

Kadir

Maalesef hanımefendi Samsung markasının WhatsApp ile anlaşması yokmuş, foto ve benzeri paylaşım durumlarında kalite düşüklüğü olacakmış çözümü yokmuş Tüketici Hakları'na şikayet ettim

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 00:38

30 Mart 2024 04:12