02 Kasım 2023 16:57

Geçen hafta telefonum şarj alırken (yaklaşık 10 dakikadır şarj alıyordu.) yanık kokusu aldım ve telefonumu kontrol ettiğimde şarjın adaptörünün yandığını gördüm. Bir sonraki gün Samsung teknik servis ile görüştüm ve Yurtiçi Kargo'ya şarjımı ve kablosunu teslim etmemi ve Samsung'a göndermemi istediler. Dediklerini yaptım.

Dün Yurtiçi Kargo şubeye gelip kargoyu almamı söylediler. Bugün aldım sadece şarj kablosu mevcuttu ve not koymuşlardı. Adaptör ile ilgili beni bilgilendirmiyorlar. Yanma esnasında kablonun rengi değişmesine rağmen bugün bana kabloyu geri gönderdiler. 2 yıllık garantili üründür. Bu yanma olayının telefonuma zarar verip vermediğini bilmekteyim. Yardımcı olup bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

02 Kasım 2023 17:47 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Samsung Şarj Adaptörü Sorunu

29 Mart 2024 00:05
Samsung Şarj Adaptörü Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 09:17

Abdurrahman
02 Haziran 2025 01:13
Samsung Teknik Serviste Eksik Bilgi Ve Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti Yaşadım
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 21:31
Evren sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2024 19:32
"Arızalı Samsung şarj cihazının yerine yeni şarj cihazı gönderdiler. Yanlış gönderi adresi sebebiyle ödediğim kargo ücreti yerinede alışveriş çeki verdiler. Sorunumun giderilmesini sağlayan başta M*** Hanım olmak üzere Samsung çözüm ekibine teşekkür ederim."