Hakan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 11:20

13.02.2020 tarihinde iki adet almış olduğum Samsung Galaxy Watch Active 2 Under Armour model saatlerimden birinin, geçen sene şarjdayken durup dururken altının çıktığını fark ettim ve garanti süresi yeni dolmasına rağmen ücretsiz onarım yapılmadı. Üstelik saatim çizilmiş olarak geri gönderildi ve servis tarafından kabul edilemez ifadeler kullanıldı. İki hafta sonra çözüm sunulduğunda haklı olduğum ortaya çıktı ve servis kamera kayıtlarını istediğimde saatim onarılarak gönderildi. Ancak hiçbir özür dilenmedi. İki gün önce ise diğer saatin camının kendiliğinden aşağı doğru sarktığını ve ekranın ayrıldığını gördüm. Samsung ürünlerini sürekli kullanmama rağmen bu tür fabrikasyon hatalarının sürekli para kaybına yol açması can sıkıcı. Acilen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Darbesiz ve hatasız bir saatin ekranı nasıl bu şekilde zarar görebilir, anlayamıyorum. Bu saatleri zamanında yüksek fiyatlar ödeyerek Samsung'un kendi sitesinden satın almıştım.

28 Kasım 2023 11:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

07 Aralık 2023 09:04
Samsung Telefon Samsung Watch Active 2 Kendiliğinden Ekran Açılması

Ürünü gönderene kadar sürekli arandım takip açısından memnunum. Sağlam olan ekran sadece yapıştırılması gerek su geçirmezlik özelliği için (garanti bitti diye ücretli yapılacak dendi itiraz etmedim fakat hangi ürün defolu çıkıyor garanti bitse de ekran kasadan çıktığını görmedim hiç kusurlu ayıplı ürün) Bunu da geçiyorum servis aradı ve ürün onarımında ekran değişeceğini 1595.62 TL istendi işçilik180 TL. Şaka mı diye düşündüm watch 5 4300 TL'ye satılıyor. Su geçirmez silikon sıkılıp gönderilse iş çözülür olan bir şeye sağlam ekranı değişmem talep edildi. Ayıptır yani bir daha tercih eder miyim sanmıyorum Huawei Apple Xiaomi alırım daha uyguna Samsung kullanıyorum yıllardır ama bu tavır hoş olmadı. İkinci cihazımın sensör kapağı düşmüştü aynı cihaz onu da değişmişti servis 500 TL ödemiştim neyse deyip de bu kadarda olmaz gerçekten.

11 Aralık 2023 12:38

Samsung olarak ben böyle rezil bir yetkili servis ağı görmedim. Görüştüğüm temsilci ile üstüne basa basa söylediğim halde öncesinde bir sıkıntı yaşadığımı bu seferde dalga geçer gibi çalışan saatin ekranı bozuk. Nasıl bir servisiniz var ne yapmaya çalışıyorsunuz bozup illa bizde yapılsın derdinde misiniz, nasıl bir rezilliktir bu. Bir daha asla Samsung almayacağım ve aldırmayacağım. Saatin ekranını sağlam olduğu halde değişmesini istedi servisiniz reddedince bile bile bozup gönderdiniz anlaşılan. Böyle terbiyesizlik görmedim.

05 Eylül 2023 15:02

05 Eylül 2023 14:14
Barış sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 01:24
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Saat Ve Telefon Şarj Sorunları Sonrası Değişim Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

04 Ağustos 2025 13:20
Demet sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 15:33