Efe sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Galaxy Z Fold 4 Menteşe Problemi Ve Teknik Servis Problemi

06 Eylül 2024 03:21

Samsung Galaxy z Fold 4 telefonum garanti kapsamında bozuldu. Menteşesi kilitlendi ve ekran tam açılmıyor, resimde görüldüğü gibi. 1 gün öncesinde müşteri temsilcisi Pendik Samsung yetkili servisin telefonumu 1 saatte onaracağını, aksi halde yedek telefon verileceğini bana iletti. Bunun üzerine Pendik Samsung teknik servise Kocaeli'nden 30km yol gittim ve kendileri telefonu tamir için birkaç gün almaları gerektiğini ancak ikame telefon veremeyeceklerini söylediler. Yani reklamlarda bahsedilen ve müşteri hizmetlerinin iddia ettiği "1 saatte onarım" diye bir şey olmadığı gibi "yedek telefon" diye bir şey de söz konusu değil. Elinde yedek telefon olan bir servis bulmak için yaşadığınız şehri veya çevre şehirleri arabayla dolaşmanız gerekiyor zira arayarak kendilerine ulaşmanız da pek mümkün değil. Dolayısıyla Samsung'un "en prestijli telefonumuz" diye sattığı ve menteşe problemi ile meşhur hale gelmiş olan Samsung Galaxy z Fold serisinden satın almayı düşünüyorsanız 2 tane alın aksi halde biri bozulduğunda servis telefonunuzu alacak ve telefonsuz kalacaksınız. Günün sonunda elimde bozuk telefonla kaldım ve başka bir telefon satın almadan bunu tamir ettirmem mümkün değil. 2024 yılının Samsung'u budur. Pahalı bir ders almak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

06 Eylül 2024 11:40 (Şikayetten 8 saat sonra)

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 17:16
Samsung Galaxy Z Fold 4 Kronik Menteşe Tam Açılmama Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 17:14
Samsung Telefon Samsung Z Flip 4 Menteşe Problemi Ve Teknik Servis Fiyaskosu
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 18:09

28 Ağustos 2024 15:41