Samsung Telefon Samsung Fold 3 Kronik Arıza Garanti Dişi

24 Temmuz 2023 00:34

Merhaba, Samsung Galaxy fold 3 telefonun garantisi bile dolmadan büyük ekran kullanmak için kapağı açıp kapatmaktan dolayı Flex kablosu bozuluyor. Bu bozulmanın belirtisi; telefon kapağı 45 derecelik açıdayken hoparlör sesi gidiyor. Sonrasında da ekranda çizgiler çıkıyor ve dokunmatik özelliği kayboluyor ve ses tamamen gidiyor. İlkinde böyle oldu servise gönderdim kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve 534euro tamir ücreti istediler. Tamir ettirmek yerine tekrar aynı model telefon aldım 3 ay sonra aynı sorunları yaşadım. Samsung'un üst düzey olarak çıkardığı bu telefondan iki kez mağdur oldum. Kalite konusunda Samsung'a hiç güvencem kalmadı. Bu kadar pahalı bir telefonun bile arkasında durulmuyor. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini, telefonları iade etmeyi istiyorum.
Teşekkürler

24 Temmuz 2023 09:16 (Şikayetten 8 saat sonra)

Çağla
Çağla
05 Ağustos 2023 23:18

Cevap olarak hiçbir şey yapılamayacağı söylendi. Samsung almayın aldidmayin!

Flex kablo internette 500 liraya satılıyor, servisler Flex kabloya erişmek için iç ekranı çıkarıyor, çıkardıktan sonra aynı ekranı takmak yerine yeni ekran parası alıyorlar. Aynı sorun bende de var 25 bin lira ekran değişim ücreti kabul edilemez. Sadece Flex kablo değiştiren bir servis yok mu

Selim
Selim

Merhabalar aynı sorundan bende muzdaribim bende şikayet konusu açtım benimde elimde video resim vs var maalesef ortak yanımız Samsung markasına bulaşmak oldu benden tamir ücreti olarak garantisi bittiği için 22.266 TL istediler. Bakın kullanıcılar arkadaşlar katlanır telefon almayı düşünen arkadaşlar varsa bu yazıları iyi okusunlar paranızı çöp e atmayın herkes Samsung gibi kolay para kazanmıyor.

İpek sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 23:49
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Fold 4 Kapaklardaki Menteşe Sorunu

15 Temmuz 2024 11:56