Samsung Telefon Samsung Eski Akıllı Saatleri Desteklemiyor

Samsung Telefon Samsung Eski Akıllı Saatleri Desteklemiyor

Samsung s23 telefonumda Samsung sm-r720 akıllı saat kullanıyordum. Telefonumu s24 Ultra ile değiştirdim fakat akıllı saat ile eşlemeye çalışınca 2024'ten sonra üretilen telefonların sm-r720 modelini desteklemediğini yazıyor ekranda. İPhone 15 Pro max şu an aktif olarak bu saati kullanabiliyorken neden kendi cihazınızı kullanmaya müsaade etmiyorsunuz? Saatimi seviyorum ve çöpe atmak istemiyorum. Bu konuda Samsung'un çözümünü bekliyorum.

29 Nisan 2024 08:36 (Şikayetten 4 saat sonra)

22 Mayıs 2024 10:55

Müşteri hizmetleri ile görüşmeler yaptım fakat s24 serisi telefonlarla Gear s2 saatin çalışmayacağıyla ilgili onlarında haberi yoktu. Kendi dökümanlarından baktıklarında bile saatin uyumlu olacağı söylendi. Samsung internet sitesinde bile Samsung bu konu ile ilgili hiçbir bilgilendirme yapmadan cihazı kullanım dışına almıştır. Bu konuda Samsung ya saati geri dönüşüm için alıp yeni bir saat alımında ciddi bir indirim yapmalı %50 gibi ya da yazılımsal olarak cihazı kullanıma açmalı.

22 Mayıs 2024 15:18

3 Haziran 2024 11:59

Halen herhangi güncelleme yok. Samsung firmasına yakışmayacak hareketler bunlar.

29 Haziran 2024 19:37

Halen çözüm yok

4 Temmuz 2024 16:23

Halen çözüm yok.

18 Temmuz 2024 17:31

Halen çözüm yok

13 Ocak 2025 15:50

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Samsung kendi aksesuarını desteklemezken başka markaların kullanabilmesi utanç verici. Yakında kulaklıkĺarda da aynı problem doğar. Demek ki artık Samsung aksesuarlarına güvenmemek lazım

Yeni Telefon Eski Saati Desteklemiyor, Samsung Pişmanlık

Samsung telefon aldım (S24+), kolumdaki sorunsuz çalışan şikayetimin olmadığı akıllı saatimi (s3 Frontier) "eski model" ...

1 Destek

Eski Ürünler İçin Yazılım Desteği Eksikliği

Samsung S3 saatimi yeni aldığım yine aynı marka Samsung telefona kuramıyorum. Bununla alakalı yazılım güncellemelerinden...

Eski Ürünler İçin Yazılım Desteği Eksikliği

Tümünü Gör
Samsung Telefon Öğrenci Platformu Yanıltıcı Reklam

Samsung TelefonÖğrenci Platformu Yanıltıcı Reklam

Umut
Samsung Telefon Kararma Isınma Ve Tutukluk Yapma Sıkıntısı Var

Samsung TelefonKararma Isınma Ve Tutukluk Yapma Sıkıntısı Var

Nermin
Samsung A71 Klavye Sorunu!

Samsung A71Klavye Sorunu!

Vildan
Samsung Flip Telefon Kablosuz Şarjda Isınan Orijinal Ekran Koruması Şişti!

Samsung FlipTelefon Kablosuz Şarjda Isınan Orijinal Ekran Koruması Şişti!

Atila
Samsung Galaxy A11 Arızası