Samsung Telefon S22 Ultra Kamera Sorunu

18 Temmuz 2023 23:14

9 ay önce Samsung s22 Ultra 512 GB telefonu satın aldım. Kamerası ve hafızası için tercih ettim telefonu. 1 ay önce telefonun ön kamerasından titreşim sesi geldiğini fark ettim. Bu titreşim sorunuyla birlikte telefonunun kamerası eskisi gibi çekim yapmamaya başladı. Özellikle ön kameradan selfie yapmak istediğimde ön kamerada hafif bir titreşim oluyor. Bulanık bir görüntü oluyor, netleyemiyor. Ayrıca telefonu salladığımda eskiden gelmeyen bir ses geliyor. Bu şıkır şıkır ses video çekimi esnasında duyulduğu için videoya kaydedilmesi beni rahatsız ediyor. Bulunduğum şehirde teknik servis olmadığı için yaz tatilini bekledim elimle Ankara'daki Başarı teknik servise getirdim. Sadece yazilim güncelleme yaptılar ve sorun yok dediler. Düzeldiğini düşündüm fakat akşamında aynı sorun oldu. Sorun var demek için gittiğimde bana cevap olarak 1 saat içinde göremediğimiz sorunu çözemeyiz dediler. Ben de bir saat içinde değil düzensiz olarak bozulduğunu söylediğimde telefonun bozulduğu anın bize videosunu çekin dediler. Birkaç saniye suren titreşimin videosunu çekmemin imkansız olduğunu söyledim. Bulanık çekim yaptığım fotoğrafları göstermek istedim kabul etmediler. Açıdan dolayı bulanık çekim yapabilirmiş. Bu kez Ankara'daki destek teknik servise götürdüm. Onlarda sorun bulamadı. Güncelleme yapıp verdiler bugün telefonu. Telefonu aldığımda yüz tanıma yapayım dedim onu bile yapamadım, ön kamera kirli olabilir silin yazan bir uyarı cıktı ve bir türlü netleme yapamadı yüzümü. Bu arada Samsung müşteri hizmetlerine sorunumu anlattığımda bana oneri olarak üçüncü bir teknik servise gitmemi tavsiye ettiler. Binlerce lira verdim ve bana verilen hizmetin özeti bu. 9 aydır sorun yokken birden neden sorun var diyeyim. Herkese telefonumun kamerasının bozuk olduğuna ikna etmeye çalışıyorum. Yoruldum. Kamerası için aldığım telefonun kamera sıkıntısını kabul edemeyeceğim. Mağduriyetimi Samsung un görmesini umuyorum. Telefonu üçüncü bir servise göndermek değil çözüm istiyorum.

19 Temmuz 2023 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)

Ali

Kesinlikle alınmaması gereken bir markaymış. Aynı sorunla boğuşuyorum.

Samsung Telefonun Nedensiz Titreşimi

Metin
25 Temmuz 2023 23:20

Öznur
22 Aralık 2023 09:56
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 21:08