Murat sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon S20 Ultra İçin Telefondan Pahalı Teknik Servis Ücreti

18 Mart 2024 10:21
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi olarak çağrı merkezi çalışanlarına ve yetkili servise teşekkür ederim.”

Samsung Galaxy S20 Ultra cihazımı Haziran 2021'de aldım. Aldıktan iki ay sonra ufak bir darbeyle ekranın köşesinde küçük bir mürekkep lekesi oluştu. Kendi hatamdan dolayı olduğu için pek önemsemedim, hafif bir darbe ile oluşmasına rağmen. Birinci yılında telefon kılıftayken arka camı çatladı; bu da benim hatam. Ancak garantisi bittikten kısa süre sonra önce ön kamera, sonra arka kamera odaklanamama sorunu yaşamaya başladım. Daha sonra mobil veriye bağlanmama ve şebeke problemi yaşamaya başladım. Servise götürdüm; ana kart, ön kamera, arka kamera, slotlar, ekran ve arka kapak değişmesi gerektiğini, bunun için 18.800 TL civarında ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Ben bunun ancak dörtte birini ödeyebilirim. Ekranımın değişmesine de gerek yok diyerek Samsung müşteri hizmetlerini aradım. Bana en kısa sürede geri dönüş yapılacağı söylendi. Dört gün geçti; kimse aramadı. Tekrar aradım, aynı şey söylendi ve hâlâ bekliyorum. 11.000 TL civarında piyasası olan bir telefona 18.800 TL servis ücreti çıkması ve garanti bittikten kısa süre sonra kullanıcı hatası olmayan donanımsal ve yazılımsal hataların ortaya çıkması manidardır. Bu durum, Samsung'a yakışmadı. Benim gibi iPhone düşmanı bir insanı bile iPhone almaya yönlendiriyorlar çünkü Apple, ürününün arkasında duruyor. Siz ise sattıktan sonra müşteriden nasıl daha fazla kazanırız diye düşünüyorsunuz. Telefonu servisten aldıktan sonra Kore konsolosluğu önünde Instagram'dan canlı yayın açarak cihazı yakacağım. 5.000 civarı takipçimden birini bile Samsung almaktan vazgeçirebilirsem bu yeterli olacaktır. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

18 Mart 2024 12:23 (Şikayetten 2 saat sonra)

21 Mart 2024 13:07

Maalesef sunduğunuz teklifte çok yüksek yüzde elli indirimli dediniz ama güncelleme almayan bir telefon için 10.000₺'ye yakın bir tamir ücreti de bana çok geldi. Zamanında (2013 yılında) iPhone 5S almıştım garantisi bittikten birkaç ay sonra telefon kapanmaya başladı. Yetkili servise götürdüm. Ana kart arızası dediler ve ücretsiz birebir değişim ya da cüzi bir miktar fark vererek iPhone 6 önerdiler. Anlaşılan biraz fazla para verip sevmediğimiz amerikalıların cihazını mecbur kullanmamız gerekecek. Onlarda müşteri memnuniyeti para kazanmaktan önce geliyor. En azından bende bıraktığı intiba bu. İlgilenen arkadaşa (gonca Hanım) teşekkür ederim ama Samsung'a kurumsal anlamda teşekkür edemiyorum.

05 Nisan 2024 08:56

İkinci görüşmemden sonra yetkili servis tarafından iyi bir indirim ile cihazımı yaptırdım. Beni yanıltmadığınız için teşekkürler

05 Nisan 2024 08:58

Tuçe sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 02:01
Nurten sonuçtan memnun

06 Kasım 2023 00:14

Abdurrahman
23 Temmuz 18:54
Samsung Servisinde Yüksek Tamir Ücreti Ve İlgisizlik Mağduriyeti
Taner sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 10:59
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 10:58