Samsung Telefon Güncelleme Sonrası Şebeke Sorunu

09 Temmuz 2024 02:48

Samsung Note 20 Ultra kullanıyorum. En son güncellemeden sonra telefonum internete girmiyor desem yeridir. Artık eskisi gibi şebekede çekmiyor, bazen bir bakıyorsunuz çekmeye başlamış ama çok kısa bir süre beş saniye gibi, sonra saatlerce yine çekmiyor. Telefonu sıfırladım, fabrika ayarlarına döndürdüm, hattımı yeniledim, hiçbir şey çözüm olmadı. Müşteri temsilcisi zaten bir şey bilmiyor, uzaktan erişim yaptılar telefona yine çözüm yok. Müşteri temsilcisine diyorum ki son güncellemeden sonra bu sorun baş gösterdi, bu konuda hiç şikayet almadık, güncelleme ile alakası olamaz diyor. İnternete girin, şikayet var sitesine bakın, benim gibi bir sürü mağdur var yazmışlar diyorum, bize gelen şikayet yok diyor. Anlayacağınız Samsung pişmanlıktır. Telefonun garantisi yeni bitti, onu da nasıl ayarladılar bilmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Başka yolu kalmadı.

09 Temmuz 2024 15:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ayhan
Ayhan

Aynı sorun bende de var. Yetkili servise götürdüm makineye koydular ve ana kartımın bozulduğunu söylediler. Ana kart değişimi 9.000 TL, bilginize

Meryem
Meryem
Şikayeti Çözüldü

Ciddi misiniz ya ben de aynı sorunu yaşıyorum bir yerde de bataryanızı değiştirin kesin çözüm diyordu

Güncelleme Sonrası Şebeke Sorunu: Samsung'dan Acil Çözüm Bekliyorum

14 Mayıs 2025 02:46