Samsung Telefon Gelen Aramada İlk Açıldığında Ses Gelmiyor

28 Kasım 2023 16:50

Samsung s23 Ultra cihaza sahibim. Gelen aramada ilk açıldığında ses gelmiyor. Hoparlörü açıp kapadıktan sonra ses geliyor. Güncellemeden sonra bu problemi yaşamaya başladım. Ne yapmam gerekiyor, Yardımcı olursanız sevinirim. Yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

28 Kasım 2023 16:53 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Yorumlar (5)

Cihan

Huawei marka akıllı saatiniz var mı bu cihazla beraber kullandığınız.

Cihan

Bende de gt3 Pro var bağlantıyı koparttım sorun çözüldü. Sevinelim mi şimdi üzülelim mi sorun çözüldü diye.

Abdullah

Aynen hocam, 2 gün önce bluetooth bağlantısını kesince en azından arama olayları düzeldi

Abdullah

Sadece bu değil, henüz farkında olmadığınız bazı sorunlarda var. Zamanla fark edersiniz. Samsung destek ekibiyle görüşürseniz size en sonunda cihazı servise götürmenizi isteyecek. Ben henüz götüreni görmedim. Çünkü bu sorunla karşılaşan herkes güncellemenin bozuk olduğunu biliyor. Geçmiş olsun

Kenan
Kenan

Kesinlikle katılıyorum güncelleme kaynaklı bir sorun. Yeni bir güncelleme gelmeden bu sorunu çözmek zor. Sağlıcakla kalın

28 Kasım 2023 19:08

28 Kasım 2023 22:59