Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon A34 Pişmanlığı Ve Mağduriyeti!

06 Ağustos 2023 22:54

20.07.2023 tarihinde İncehesap.com isimli siteden Samsung Galaxy A34 5G 128GB 8GB Yeşil Cep Telefonu – Samsung Türkiye Garantili Cep Telefonunu kampanya fiyatı olan 10.500.-tl ödeyerek satın aldım. Telefon Yenilenmiş değil sıfır olarak satın alındı. Ürün kargodan hasarsız geldi, açıldı. 1 Numaralı delil videoda görüldüğü üzere Ürünün sağ alt köşesinde jiletle kesilmiş gibi bir kesik ve içinden ses geldiği görüldü. İçinden hemen video kayıt alındı İncehesap.com yetkililerine bildirildi. Kargo ile İncehesap.com'a yenisi ile değişimi ya da para iadesi talebiyle gönderildi. İncehesap telefonu benim adıma Samsung'a göndermiş.

Bu durumu 2 numaralı delil fotoda tarafıma Samsung tarafından gönderilen servis takip numarası ile fark ettim, numarayı girdim ve telefonun servis talebi alındı, teknisyene atandı ve onarım sürecinde olduğunu gördüm. Bunu İncehesap.com yetkililerine sorduğumda değişim için gönderdik onayı Samsung yetkili servisi verecek dediler. Telefon 4 gün boyunca onarılıyor olarak serviste kaldı. Samsung'a ve servise telefonla ulaştığımda, telefonun ciddi kusurlu arızalı olduğunu ve bire bir yenisi ile değiştirildiğini söylediler. Tamam dedim İncehesap.com yetkilisine telefon size yeni olarak gelecek siz bana yeşil değil de siyah gönderin dedim olmaz dediler. Peki yeşil gönderin dedim nasıl olsa yeni geliyor olmaz dediler.

Samsung'a hem talep açarak hem de telefonla bildirdim ancak hala tarafıma bir dönüş sağlanmadı. İncehesap yetkilisine telefonun tamir edildiğini düşündüğümü ve tamir edilmiş telefon istemediğimi bildirdiğimde Samsung telefonu yenisi ile değişmiştir size yollayacağız dediler. Telefon tarafıma 3 numaralı delil videoda görüldüğü gibi/şekilde 05.08.23 tarihinde Yurtiçi Kargo ile ulaştı. Yine 3 numaralı delil videoda ki gibi açıldı ve görüldü ki ; 1 Numaralı videoda görülen telefonu alttan ve üstten koruyan beyaz renkli koruma süngerleri ve kılıfı yok. Telefon üstündeki naylon açık kirli ve izli. Telefonda parmak izleri var. Bunun yanında kutu selefon kaplı değil. Samsung yetkili servisinde ilk aldığım telefonun seri numarası görülmekte 4 numaralı delil fotoda görülüyor. Gelen telefonun üzerine bilgisayar çıktısı ile yapıştırılan etikette eski seri no birbiri ile uyuşmuyor. İlk aldığım tel Çin Malı idi. Bu gelen Vietnam Malı. Son olarak gelen telefonun içinden ses geliyor. 5 numaralı delil videoda görülüyor. Cayma hakkımı, iade hakkımı bile kullandırmadılar. Telefonu İncehesap.com'a geri yolluyor ücret iadesi istiyorum.

06 Ağustos 2023 23:58

Ek olarak 01.08 de doğum günümdü. Doğum günümü eski ve arızalı bir telefona muhtaç geçirmemi sağlayan Samsung'a teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Tüm ömrüm boyuncu bana bu yaşattıklarını asla unutmayacağım.

07 Ağustos 2023 09:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

09 Ağustos 2023 16:29

Samsung beni red etti. Cayma hakkım kullandırılmıyor. Zorla Vietnam malı telefonu bana satıyor. Gereğini Yasal yollarla yapacağım

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 21:07

27 Temmuz 2024 13:38
Samsung A34 Markalı Telefon Servis Hatası
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 18:17

02 Ağustos 2023 03:12
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy A35 Ekran Sorunu Ve Servis Hayal Kırıklığı

08 Aralık 2024 20:24