10 Ocak 2024 00:15

18/07/2022 tarihinde İzmit/ Kocaeli Samsung Yetkili Satış mağazasından, Garanti Bitiş Tarih (17/07/2024)
Model Samsung Galaxy A23 128 GB cep telefon aldım.
01/01/2024 te cihazım açmaya çalıştım ama açılmadı. (şarj ederken cihazı kapatırım öyle şarj ederim)
02/01/2024 tarihinde Yurtiçi Kargo dan (Başiskele Şubesi) bu adrese gönderdim:
Bilişim Destek Hizmetleri (BDH) San. Tic. A. Ş
1- cep telefonum yere düşürmedim
2- su teması olmadı, veya üstüne çay, kahve, vs. Dökülmedi.
3- darbe yemedi veya üstüne herhangi cisim düşmedi.
4- ön dokunmatik veya ön ekran ne kırık ne de çatlak.
5- pantolonun arka cep gibi yerlerde taşınmadı ve konulmadı.
6- telefonumu o kadar titiz kullandım.
Buna rağmen servisten gelen yazı şu şekildi (kullanıcı hatası Garanti dışı işlem yapılacak) çok komik.
Aşağıda ekledim. Servis notu ve fiyat bilgisi. Benden istedikleri fiyat (4.444,40 TL)
Bende kabul etmedim Garantisi olduğu halde ücret talep ettiler.
Bende cep telefonumu bana iade etmelerini istedim. 05/01/2024 te yapıldı.
Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım. Hakkımı orada arayacağım.
***Dikkat*** önemli (Şikayetvar) burda Samsung garanti hakkında binlerce şikayet var. Hem de korkunç derecede.
Ve hepsi kullanıcı hatası altında (yalanı) icra ediyorlar, bu durumdan haksız para kazanmaya çalışıyorlar.
Ben bunu peşini bırakmayacağım, araştırma yaptım sadece burda değil milyondan fazla şikayet var.
Ben bunu Samsun şirketi yurt dışındaki en büyük Genel müdürü ve CEO E-mail bilgilerini buldum.
Gereken bütün bilgileri yazıp (İngilizce) ileteceğim ve daha ileriye gideceğim
Yurt Dışı haber yerleri BBC ve New Times
gibi yerlere göndereceğim. Bütün medya sayfalarına yayınlayacak. Ve daha ileri gideceğim.
Youtube.com de sayfa açıp her gün bir video bunun hakkında video çekip rezil edeceğim (Samsung) şirket.
Bir de başka konu daha var benim iletişim hakkında
1- Soyadımı yanlış yazmışlar.
2- adres bilgileri başka yazmışlar bana ait olmayan hayatımda oturmadığım yer yazmışlar.
3- bana ait cep telefon numaramı hem yanlış hem de baskısına ait numarayı yazmışlar (numarayı bana ait olmadığından dolayı dört rakamı sildim başına bele olmasın diye o numara).
4- gerçekten çok komik bu kadar olmaz dersiniz ama kanıtım var aşağıda görsel ekledim.
Sitenin adresi ekledim : https://portal.bdh.com.tr/About

06 Mart 2024 23:21

12 Ocak 2024 tarihinde Cep telefonum A23 ile şikayet ettiğim Samsung şirket ve BDH servis ile yeni gelişmeler oldu. 1- Samsung şirket beni aradı dedi ki kullanıcı hatası var toplam fiyat 4.444.40 TL tamir ücreti var. 2- sonra Samsung şirketi dedi ki bana %50 indirim yapalım toplam 2.250,00 TL tamir edelim. (dikkat burası önemli) benim cep telefonum (18/07/2022) de aldım - (18/07/2024) garanti bitiş tarihi. 3-garantili olduğu halde benden para istediler. Bende buna rağmen kabul ettim, yeter ki tamir olsun diye, sonra cep telefonum (BDH servis) şirketine gönderdim bu şirket Samsung ile çalışıyor harici şirket. Neyse 4- 23/02/2024 tarihinde gönderdim cep telefonum (BDH servisine) dikkat iyi oku burasını firma yine bana yeni fiyat çıkarmış bu sefer fiyat (4,612.40 TL) tamir ücreti bana, aradılar parayı yatır bizde tamir edelim. 5- bende Samsung şirket yine aradım e bu nasıl bir zihniyet hem kabul ettiniz %50 indirim olsun. Ama (BDH servisi) bana indirim yok deyip durdu. Samsung çağrı merkez çıkan kişiler tek tek yazıyorum 1- 26/02/2024 te (Fulya Hanım.) gerekli bilgiler aldık yetkili kişi sizi arayacak dedi. 2- 27/02/2024 te (Pelin Hanım.) gerekli bilgiler aldık yetkili kişi sizi arayacak dedi. 3- 28/02/2024 te (Emre bey) gerekli bilgiler aldık yetkili kişi sizi arayacak dedi. Kapattı. Ve bu bütün hafta böyle devam etti. Bugün 04/03/2024 sabah 10.00 dan akşam 16.30 a kadar 8 kere aradım hep aynı sözler bende en son çıkan kişiye oyalama taktiği yaptınız çünkü (BDH servisi) bugün para yatmazsa hesaba cep telefonunuz iade edileceklerini söyleme rağmen sanki heç umurumda bile değil sanki s... Değil ne edersen et. Eee o zaman demek ki koskocaman (Samsung) şirketi benim karşıma cesareti olan müdür, yönetici, veya Herhangi sorumlu biri çıkacak cesareti yok. Yazıklar olsun size orada olan yönetici, müdür, veya başkası. Neyse ben yine her zamanki gibi benim olan hakkımı aramaya ve dava açmaya. Siz olun asla Samsung cihaz alma yoksa kalırsınız ortada garanti belgeniz olsa bile hiçbir işe yaramıyor. Şikayetimi okuyan herkes bu sitede araştırın ve yazın (Samsung şikayet) yazın bakın binlerce kişi aynı nedenle şikayet etmiş. Bu nedir biliyor musun, resmen bizleri soyarlar, yalancı bunlar sahte bunlar. Zaten bunu şikayetimi yayınladım zaman (Youtube.com) de yayımlamak için video çektim bununla ilgili orada taki asıl yurt dışı Samsung CEO (Han, Jong Hee) kendisine bütün her şey göndereceğim direkt e-mail ne CEO bilgileri ekledim isteyen herkes şikayet etsin.

1709755744270.samsung-a23-fatura-garanti.pdf
04 Mart 2024 23:58

10 Ocak 2024 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

Müfit
05 Mart 2024 00:01

Samsung yönetici Samsun müdürü Samsung yetkilisi sizler dünyadan Haberiniz yok bu sayfayı açın ve okuyorsun bilgi sahibi olun

08 Temmuz 2023 23:47

04 Nisan 2024 13:41
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Ve BDH İletişim Cihazımı Mahvetti

27 Ekim 2023 10:50
Alper sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 16:55
Musa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 01:11