Sabrican sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Note 20 Telefon Sim Kart Okumuyor

01 Haziran 2024 16:22

Samsung Note 20 cihazını eşime doğum günü hediyesi olarak 11.11.2021 tarihinde satın aldım. Aldıktan 3 ay sonra aşırı ısınma sebebiyle servise gönderdik, yapıldı ve teslim edildi. Bundan 5-6 ay sonra şarj olurken nem algılama uyarısı ile tekrar servise gitti, yapıldı ve geri geldi. Şimdi aynı cihaz SIM kart okumuyor, yine servise gitti ve servis anakartın yanık olduğunu söylüyor. 13.500 TL masrafı olduğunu belirtiyorlar. Daha önce 2 kez servise giden ve hala arızalarına devam eden Samsung marka telefonun ayıplı mal olarak satıldığını ve garantisinin bitmesine 5 ay olmasına rağmen kullanıcı hatalı bir sorun olmadığını, ürünün zaten hatalı olduğunu bildirmemize rağmen Samsung müşteri hizmetlerinden 'Size dönüş yapacağız, mağduriyetinizi çözeceğiz' deyip hala bir dönüş olmadı. Güya Samsung lider firmalardan ama ürünün arkasında durduğunu bugüne kadar görmedim. Bir daha ne eşime, ne çocuğuma, ne kendime Samsung almam. iPhone'dan şaşmayacaksın, onu anladım.

01 Haziran 2024 16:53 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Doğanay sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 02:22
Samsung Galaxy Note 20 Ultra

26 Temmuz 2024 11:54
Samsung Telefon 5 Gündür Değiştirilemeyen Ekran
Cem sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 21:35
Samsung NOTE20 Arızası Ve Servis Hatası
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Biter Bitmez Arızalanan Telefon Ve Fahiş Tamir Ücreti Şoku

29 Temmuz 15:21
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Simge Elektronik Ve Samsung'un Mağdur Etmesi

29 Ağustos 2023 23:31