Samsung Galaxy TAB S7 F Şifre Problemi

18 Ekim 2023 18:34

1 ay önce Samsung Galaxy s7 f tablet aldım. Ve geçen gün şifre yi desen şifre yaptım. Ve şifreye unuttum ve tableti açamıyorum. Koskoca Samsung unutulan şifre için kurtarma formülü koymamış yani şifreyi unutursanız servise vereceksiniz. 20 yıl önceki tabletlerde bile kurtarma formülü varken günümüzde unutulan şifre için hiçbir alternatif olmaması Samsung Galaxy s7 tabletimi gözümde bitirdi ve Samsung'un büyük ayıbı

19 Ekim 2023 08:28

Samsung Galaxy s7 fe tablet şifresi ni yanlış girerseniz servise vermeniz gerekiyor kurtarma formülü olmaması ne kadar büyük eksiklik Samsung'a hiç yakışmadı. 15 yıl önce çıkan tabletlerde bile kurtarma alternatifi varken Samsung'un son çıkan tabletlerinde olmaması çok büyük eksiklik. Kesinlikle Samsung markalarını almayı bıraktım.

19 Ekim 2023 09:16 (Şikayetten 14 saat sonra)

19 Ekim 2023 09:24

Telefoncuya verdim 500 TL karşılığında yazılım yüklenecek ve 20 yıldır Samsung kullanan biri olarak bir daha Samsung ürünleri kullanmayacağım. Komedi şifreyi unuttum hiçbir kurtarma formülü yol taş çağından kalma durum. Demek. Kalite dedikleri şey ayrıntılarda gizli Samsung kullandığım için pişmanım

Hakan sonucu yetersiz buldu

09 Ağustos 2023 21:09

13 Ağustos 2023 01:09

24 Eylül 2023 12:29

Samsung Taba7 Şifreyi Unuttuğum İçin Tableti Kapatamıyorum

09 Ocak 2024 19:36
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Galaxy TAB A7 Hard Reset Veya Ayarlardan Sıfırlama Yapamıyorum

15 Kasım 2023 22:26