Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S23 FE Şebeke Sorunu

27 Aralık 2024 00:42

28 Ekim tarihinde Samsung Galaxy S23 FE marka model bir telefon aldım fakat aldığım günden beri sürekli şebeke sıkıntısı yaşıyorum. Cihazı ilk aldığım zaman yeni olduğu için telefondan kaynaklı olabileceğini hiç düşünmedim ve hat ile alakalı olabilir diye hattımı değiştirdim fakat problem devam ettikten sonra sorunun telefondan kaynaklı olduğunu anladım. Benimle birlikte aynı ortamda bulunan herkesin telefonu çekiyor ama benim şebekem sürekli yok. Şebeke gittiği zaman telefonu kapatıp açıyorum veya uçak moduna alıp tekrar normal moda alıyorum ve şebeke ondan sonra geliyor. Bununla alakalı maalesef herkesin şikayeti aynı. Samsung ile görüştüm, cihazı sıfırlamam gerektiğini ve sonrasında sorunun düzelebileceğini söylediler fakat sorun düzelmiyor. Bir dünya para vererek telefon aldım ama beklentimi karşılamadı. Videoda da sıkıntının ilk başta devam ettiğini fakat uçak moduna alıp çıkardığım zaman nasıl düzeldiğini izleyebilirsiniz.

27 Aralık 2024 09:31 (Şikayetten 8 saat sonra)

21 Mayıs 2024 01:31

Samsung S23 Ultra Şebeke Sorunu